Laden reviews...
211 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews noemen snelle levering en duidelijke productinformatie. Men meldt ook scherpe prijzen en een breed assortiment. De algehele indruk is positief met af en toe voorraad of leveringsproblemen. De klantenservice wordt als betrouwbaar ervaren.
Goed product en goed levertijd zonder gedoe.
15 July 2026
Goede scherpe prijs
14 July 2026
Mathé
Vlijmen
De producten zijn top. Maar als er iets ontbreekt, wordt er gemeld dat je je geld terugkrijgt. Omdat het gewicht anders is dan de voorraad, beetje vaag.
13 July 2026
Peter
Friesland
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je een artikel mist in je bestelling.
We begrijpen dat er onduidelijkheid is ontstaan. Er is geen terugbetaling gedaan omdat uit onze controle bleek dat het gewicht van het pakket afweek van wat verwacht werd en dit niet overeenkwam met de voorraadregistratie. Op basis daarvan is het ontbrekende artikel gecrediteerd.
Mogelijk is er sprake geweest van een miscommunicatie, waardoor onze uitleg anders is overgekomen dan bedoeld. Onze excuses daarvoor.
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. We helpen je graag verder.
Goede communicatie Snel levering Goede prijs Goed product
12 July 2026
An
Hilvarenbeek
Snel afgeleverd! Prima!
12 July 2026
Evelyne
Biddinghuizen
Er zijn zeven dagen verstreken sinds ik de bestelling plaatste, en het pakket is nog steeds niet aangekomen bij het afhaalpunt. Ik moet morgen voor lange tijd weg, het pakket is nog steeds zoek en ik heb al betaald. Dit is echt een ramp.
10 July 2026
Pavel
Koekelare
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je pakketje niet is aangekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hier moeten we dan ook mee aan de slag! Ik zie dat er al een onderzoek loopt voor jouw bestelling en we zijn dan dus ook druk bezig om zo snel mogelijk te achterhalen waar je pakketje zich bevindt.
We willen je daarom graag vragen om contact met ons op te nemen via [email protected] zodat we je daar goed kunnen informeren en op de hoogte kunnen houden :)
Excuses voor het ongemak.
Team Salontopper
Snelle levering. Product moet nog getest worden.
9 July 2026
Linda
Vinkeveen
's Avonds besteld, en de volgende dag al in huis. Wonderbaarlijk snel. Had al eerder iets besteld, en dat was ook al prima. Dus... zeker aan te raden!
8 July 2026
Saskia
Apeldoorn
Goeie service
8 July 2026
F
Valthermond
Eerste x besteld alles keurig verpakt heb niet lang hoeven wachten. Ze tevreden
Dolores
Lelystad
Allemaal goed
Ellen
Losser
Fijne shampoo voor mijn gekleurde haar.
D
Lemelerveld
Koop alle haarproducten bijSalontopper. Scherp geprijsd, snelle bezorging en de klantenservice is altijd telefonisch bereikbaar
Willy
Bloemendaal
Mijn eerste bestelling bij Salontopper was een goede zet. ook de bezorging van de artikelen waren snel. Ga zo dor.
Tijs
Werkendam
Ruime keus in producten van hoge kwaliteit. Bij vergelijking kom ik vaak bij Salontopper uit vanwege de prijs. De bezorging in een paar dagen is vlot tot nu toe.
GD
Bolsward
Ik heb 2x een foute fles shampoo ontvangen. Tot 2x toe de ICON detox van 1 liter besteld en ik heb telkens een fles met Organic CBD ontvangen. Kan dit aangepast worden?
Piet
Hansbeke
Bedankt voor je review.
Ik zie inderdaad je 2 orders. Wat ik zie is dat je wel de organic shampoo hebt besteld alleen dat de foto op de website niet goed staat, hiervoor ook onze excuses dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling.
Ik heb dit meteen doorgezet naar mijn collega's zodat het weer klopt! Als we je nog ergens mee kunnen helpen omtrent die bestellingen mag je een mailtje doen naar [email protected] zodat we even met je mee kunnen kijken!
Team Salontopper
Doe je mails antwoorden ze niet !! Staat op voor 22u bestellen ...dag nadien thuis !! Ik heb een week moeten wachten voor het thuis was !! Had een product nodig
petra
Borgloon
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht, zeker als je het product snel nodig had. Onze excuses voor het ongemak.
Wij beantwoorden alle binnenkomende e-mails zo snel mogelijk. Helaas was er in deze periode sprake van vertragingen bij PostNL als gevolg van de extreme hitte, waardoor pakketten later werden gescand en bezorgd dan gebruikelijk.
Wij vermelden op onze website: "Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden." Dat betekent dat wij je bestelling dezelfde dag aan de vervoerder aanbieden. De uiteindelijke bezorging is echter afhankelijk van de vervoerder en kunnen wij daarom helaas niet garanderen.
Wij zouden graag zien dat je ons een mail stuurt naar [email protected] zodat wij de situatie goed kunnen beoordelen en kunnen kijken of wij hierin iets voor je kunnen betekenen.
Team Salontopper.
Ik had wat besteld van de yari curls lijn .goed in gepakt kwam goed thuis. Alles prima
Diane
Oldenzaal
Maar deze bestelling had makkelijk in een (bubbeltjes)envelop gepast. Brievenbuspost is goedkoper en je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Wil
Alphen aan den Rijn
Product besteld, waarvan het leek dat het al eerder open is gemaakt en er zat geen plastic folie overheen, waardoor de houdbaarheid korter is en ik niet weet hoelang het al open is. Klantenservice gesproken, zou binnen 2 dagen contact opgenomen worden, is niet gebeurd. Aangegeven dat ik graag een nieuw product wil, ook nog niks van gehoord
A
Bemmel
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben je melding nagekeken, maar kunnen op dit moment geen eerder contact over deze kwestie terugvinden. Mogelijk is dat de reden dat je nog geen reactie van ons hebt ontvangen.
Daarnaast willen we je geruststellen dat dit product vanuit de leverancier standaard zonder seal wordt geleverd. Het ontbreken van een plastic folie betekent daarom niet dat het product eerder is geopend of dat de houdbaarheid korter is.
We kijken uiteraard graag met je mee. Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected]? Vermeld daarbij bij voorkeur ook je ordernummer, zodat we de situatie kunnen beoordelen.
Team Salontopper.
Snelle levering en perfekt verpakt
Jolanda
Haelen
Op advies van schoondochter verf op deze site gekocht. Het is prima. Ik heb donkerblonde verf gekocht en normaal kocht ik huismerk bij de drogisterij en binnen twee weken was maar haar geel, maar nu is het na twee weken nogsteeds dezelfde kleur. Ben er heel blij mee.
Tonnie
ZWIJNDRECHT
Erg gekopieerd retour systeem, heel omslachtig en vervelend.
Ed
Doetinchem
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je ons retoursysteem als omslachtig hebt ervaren. Dat vinden we jammer, want we streven er juist naar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken.
We zouden het fijn vinden als je contact met ons opneemt via e-mail om aan te geven waar je precies tegenaan bent gelopen. Dan kunnen we je uitleg geven over het proces en jouw feedback meenemen om te kijken of we hierin in de toekomst verbeteringen kunnen doorvoeren.
Team Salontopper.
J’ai pris deux flacons de cire je vous conseille d’en prendre. Un service sérieux et rapide. Produit très efficace et de bonne qualité.
Nabila
Gorinchem
Salontopper is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in professionele haar- en beautyproducten. Het biedt een breed assortiment van hoogwaardige merken, variërend van haarverzorging en stylingtools tot huidverzorging en salonbenodigdheden. Salontopper richt zich op zowel particulieren als salons en staat bekend om scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice.
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld