Prima service en snelle levering

Alles veel goedkoper dan bij mijn kapper.

Snelle bezorging en keurig netjes

Zie hierboven

Helaas nog steeds niets ontvangen!

SVP checken waar mijn bestelling blijft.Op deze manier kan ik uiteraard niet positief beoordelen....

Supersnel geleverd

Website werkt gebruiksvriendelijk. En de volgende dag al in huis.

Goede producten voor een hele goede prijs. Ook de keuze voor bezorgdatum vind ik erg prettig.

Toppers!

Ik heb mijn product op zaterdag besteld en razendsnel op maandag al in huis! SalonTOPPERS!!! Thanks!

snelle service en een prima prijs

Dit was voor mij de eerste keer om bij Salontopper te bestellen. De site is goed verzorgd, duidelijk en makkelijk. De service bleek prima. De producten werden goed verpakt en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Salontopper is TOPPIE

‘S avonds besteld en de volgende dag alles keurig verpakt geleverd. TOPPIE!

Service is top van de Salontopper.

Prijs was goed, snelle levering, goede opdate via track & trace.

Snel, voordelig en klantvriendelijk

Snelle levering (ook in weekend) Voordelig geprijsd. Klantvriendelijk. Nalevering van product was geheel gratis.

Heel mooi tapijt

Wel geen beige tinten maar volledig in grijze tinten,maar we vinden hem prachtig zo en kunnen hem alleen maar aanraden. Dat we hem aan een spotprijs konden aankopen was mooi meegenomen.

Snelle verzending

Goede prijs

Veel variatie in aangeboden producten, snel geleverd

Salontopper heeft merken die andere sites niet hebben zoals Davines en Innersense. Van Innersense zijn er ook kleinere verpakkingen, die ik zeker uit wil proberen binnenkort.

Snelle service en heel goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt.

snelle bezorging, veel keus in producten.

Er is genoeg keus in verschillende artikelen. de levering is keurig en snel!

Salontopper 👍👍

Mijn haarverzorging super snel in huis 👍

Top superrr snelle levering

Alleen jammer twee doppen van haarlak stuk, niet meer verkoopbaar helaas, dan maar eigen gebruik

duidelijk site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Product was goed

Besteld, retour gestuurd. Werd nket moeilijk gedaan. Vrij stel geld terug op de rekening.

Mooie producten voor scherpe prijzen

Voor het eerst hier besteld, ik zich mijn favoriete haarwax wat ik altijd kocht bij mijn eigen kapsalon. Alleen salontopper is wel 50% goedkoper met deze wax. En snelle levering top. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij. Groetennnn

Met gummy wax krijg ik mijn Krul super goed stijl!

Snelle bezorging en scherpe prijs

Bestelling de volgende dag al in huis en de producten zijn scherp geprijsd. Fijn dat ik mijn favoriete haarproducten kan kopen bij Salontopper!

Snelle levering zonder enkele problemen. In de middag besteld volgende dag thuis. Super snel en fijn. Bedankt.

Snelle levering, perfect!

2 Kronenweg