Laden reviews...
178 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snabb leverans, bra pris-kvalitetförhållande och pålitlig kundtjänst nämns ofta. Många kommenterar ett brett sortiment och en tydlig webbplats. Allmänt är budskapet positivt med några problem med leverans eller lager. Kundtjänsten uppfattas som pålitlig.
Mijn pakket werd niet geleverd en werd door salontopper niet op de hoogte gebracht. Na opvolging van pakket via track and trace heb ik zelf contact opgenomen met klantendienst. Geen verontschuldigingen van hun kant. Was wel het minste wat ik had verwacht.
Anoniem
Boom
Fijne webwinkel, veel keus, snelle verzending tegen een goede prijs. Echt een aanrader.
J.
Oss
Ik heb daar besteld omdat er bij het product staat: voor 23:59 besteld morgen in huis. Woensdag voor 23:59 besteld en pas op zaterdag binnen. Heb contact gehad en kreeg dan 5% korting op de volgende bestelling. Vind dit misleidende reclame. En hoe het is opgelost ontevreden.
Angelique
Driebergen
Alles goed.
karel
Halle
S' avonds besteld en de volgende dag al thuis bezorgd.
16 July 2026
ELSLOO LB
Alles naar wens verlopen
Antoon
Antwerpen
Goed product en goed levertijd zonder gedoe.
M
Goede scherpe prijs
14 July 2026
Mathé
Vlijmen
De producten zijn top. Maar als er iets ontbreekt, wordt er gemeld dat je je geld terugkrijgt. Omdat het gewicht anders is dan de voorraad, beetje vaag.
13 July 2026
Peter
Friesland
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je een artikel mist in je bestelling.
We begrijpen dat er onduidelijkheid is ontstaan. Er is geen terugbetaling gedaan omdat uit onze controle bleek dat het gewicht van het pakket afweek van wat verwacht werd en dit niet overeenkwam met de voorraadregistratie. Op basis daarvan is het ontbrekende artikel gecrediteerd.
Mogelijk is er sprake geweest van een miscommunicatie, waardoor onze uitleg anders is overgekomen dan bedoeld. Onze excuses daarvoor.
Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. We helpen je graag verder.
Met vriendelijke groet,
Snel afgeleverd! Prima!
12 July 2026
Evelyne
Biddinghuizen
Er zijn zeven dagen verstreken sinds ik de bestelling plaatste, en het pakket is nog steeds niet aangekomen bij het afhaalpunt. Ik moet morgen voor lange tijd weg, het pakket is nog steeds zoek en ik heb al betaald. Dit is echt een ramp.
10 July 2026
Pavel
Koekelare
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je pakketje niet is aangekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hier moeten we dan ook mee aan de slag! Ik zie dat er al een onderzoek loopt voor jouw bestelling en we zijn dan dus ook druk bezig om zo snel mogelijk te achterhalen waar je pakketje zich bevindt.
We willen je daarom graag vragen om contact met ons op te nemen via [email protected] zodat we je daar goed kunnen informeren en op de hoogte kunnen houden :)
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Salontopper
Snelle levering. Product moet nog getest worden.
9 July 2026
Linda
Vinkeveen
's Avonds besteld, en de volgende dag al in huis. Wonderbaarlijk snel. Had al eerder iets besteld, en dat was ook al prima. Dus... zeker aan te raden!
8 July 2026
Saskia
Apeldoorn
Goeie service
8 July 2026
F
Valthermond
Eerste x besteld alles keurig verpakt heb niet lang hoeven wachten. Ze tevreden
Dolores
Lelystad
Allemaal goed
Ellen
Losser
Fijne shampoo voor mijn gekleurde haar.
D
Lemelerveld