Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en vriendelijk personeel. Het assortiment is ruim en de kwaliteit is hoog. De communicatie verloopt vlot en duidelijk. Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met af en toe een leveringsprobleem dat snel wordt opgelost.
uitstekende ervaring,
23 June 2026
Bob
Weesp
Levering zoals door jullie aangegeven. Fantastisch mooie artikelen. Onze kleindochter is hier heel blij mee
19 June 2026
Wiggert
Blaricum
Ik ben zeer tevreden! snel geleverd zonder gedoe. de producten zijn precies zoals ze omschreven staan en zelfs in het echt mooier dan op de foto! Mijn praktijk is rijker geworden met een mooie poppenhuis :).
16 June 2026
Roekshane
haarlem
Snelle levering, goed product
13 June 2026
Guusta
Jirnsum
Mooie bedden met leuke details: deken, hoofdkussen, lamp, nachtkastje.
10 June 2026
Bernadette
Amersfoort
Verpakking is degelijk, poppenhuis is van houten latten met hardboard wanden. Alles past, alleen zaten twee gaten niet netjes in het hart van t hout. Ik heb ze moeten opvullen met sateprikker en houtlijm. Opnieuw geboord. Nu past alles perfect. Je hebt een extra korte schroevendraaier nodig. En de werktekeningen zijn ook een beetje met de 'Franse slag'. Als je een beetje gevoel hebt voor hoe je iets in elkaar moet zetten, lukt t prima Erg leuk poppenhuis.
7 June 2026
Margriet
Oegstgeest
Geweldig, zelfs een baby met een draagzak. Mijn dochtertje van 4 kan haar spel uitbreiden in het poppenhuis.
7 June 2026
Kelly
Aalten
Prachtige Maileg collectie
4 June 2026
Evelien
Barneveld
Prima bedrijf, die zijn belofte na komt. De vervoerder moest even achterdeur vodden gezeten worden, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Leuke en mooie poppen. Kleindochter was er erg blij mee.
3 June 2026
JFG
Haaksbergen
Het bestelde artikel werd heel snel en netjes bezorgd. Het voldeed aan de verwachting.
3 June 2026
Karin
Spijkenisse
Goede beschrijving en pwrsoonlijk contact
31 May 2026
Ellis
Eindhoven
Toffe spulletjes en snelle service. Blij mee!
27 May 2026
Martine
Balgoij
Leuke spulletjes gevonden en op mijn verzoek supersnel verstuurd! Helemaal top!
17 May 2026
Marion
Nijmegen
Het is een feestje om bij jullie in de winkel te snuffelen. Bestellen op de site gaat heel gemakkelijk, snel en het contact loopt super! Dank jullie wel!
15 May 2026
Marjolein
Zoetermeer
Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. In winkel heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Mooie popjes om cadeau te geven.
13 May 2026
Boukje
Mijnsheerenland
Super attente verkoopster die mee dacht toen DPD een dag de pakketten niet had opgehaald. Hele snelle reacties op mijn mail en super vriendelijk contact. Echt een aanrader!
12 May 2026
Nanneke
Zeist
Goede verzorging product, snelle bezorging, goed gecommuniceerd
10 May 2026
Joke
Utrecht
Bij bezorging was de verpakking hier en daar beschadigd. Ook wat kleine beschadigingen aan het huis zelf. Niet onoverkomelijk maar wel een beetje jammer. Wel tevreden over de kwaliteit van de afwerking.
4 May 2026
Heidi
Heiloo
Telefonisch goed geadviseerd, snelle verzending en goede service. Mijn kleindochter was heel blij met haar cadeau!
1 May 2026
Marijke
Bussum
Heel tevreden met het bestelde artikel, Top!
24 April 2026
Ben
Voorschoten
Ik heb een paar krüseling popjes gekocht en 2 kledingsetjes. Alles is perfect, zowel de kwaliteit van de spullen als de snelle verzending en goede verpakking. Ik heb inmiddels een nieuwe bestelling geplaatst.
20 April 2026
Ellen
Deventer
Snelle en goede levering. Ik kan het aanraden.
9 April 2026
Reb
Goor
Schattige poppetjes, nog mooier dan ik had verwacht. Ik ben er erg blij mee
8 April 2026
Anne
Wamel
Werd snel bezorgd. En goed verpakt.
4 April 2026
Johanna