Echt heel mooi afgewerkt en ontvangen in leuke kado-verpakking.

Echt heel blij mee

Supersnelle levering

Artikel (kinderhorloge) s middags besteld en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Mooie overzichtelijke site en prachtige producten.

Ruim assortiment Maileg, goede prijzen, snelle levering

Leuke keus in de maileg muizen.

Het pakketje werd de zelfde dag al verzonden. Netjes verpakt. Hier ga ik zeker vaker wat bestellen.

Goeie ervaring.

Werd gelijk terug gebeld omdat ik nog iets bij m’n bestelling wou toe voegen! Alles in een pakket binnen gekregen. Goed verpakt. Bestel er zeker weer.

Spullen netjes verpakt, en snel geleverd

Prima service! Leuk verpakt!

Erg blij met het gitaartje, er zat een leuk Sinterklaaspapiertje omheen, met een mini staf. Leuk dat dit zonder te vragen was gedaan. Bedankt!

Prima speelgoed

En op tijd geleverd, mooie poppenhuispoppetjes!

Amazing

I'm so happy with the dollhouse I purchased from Het Houten Poppenhuis. Fast delivery and great customer service.

Een aanrader

Levering en produkten helemaal prima

Eerlijke vriendelijke verkoopster, goede en snelle communicatie. De artikelen zijn netjes verpakt en de prijzen zijn netjes. Ik heb hier al vaker gekocht en raad het aan. Heel tevreden over!

Super!!

Poppenhuis besteld, Prachtig mooi uitgewerkt met gepersonaliseerde zolder deuren, kleurtjes van het hout en behangetjes. Super bedankt...foto's volgen nog. Patricia van der Werf

Perfect product, duidelijke opvolging van mijn bestelling en correcte levering

Snelle verzending!

Snelle verzending!!

Knap

Zeer mooie meubeltjes zeer klein maar afgewerkt zoals grote meubels

Kreeg wat ik zocht

Helemaal top!

Mooie webshop en goede service!

Heel Goed

Alleen de bezorging via DPD is in onze woonplaats zeer slecht. Naar mijn idee is DHL heel veel beter.

Wat een schattig setje papa en mama muis

Ontzettend leuk cadeau om aan een kind te geven.

Mooie spullen, aardig personeel

Het is de moeite waard om even naar een buitengebied in Brabant te gaan. Een mooie weg ernaartoe, maar vooral een mooie winkel met een ruime sortering speelgoed en aardig personeel met verstand van zaken.

Na even zoeken, kwam ik deze leuke webshop tegen! Na heel even zoeken, kon ik snel afrekenen, alles verliep heel goed en vlot. Wat een leuke website! Ook de levering ging heel snel! alles kwam mooi en netjes verpakt binnen. Ik ben zeer tevreden over alles! Hartelijk dank <3

Veel aanbod.

Veel aanbod, mooie prijzen en snel verstuurd.

Maison de poupée

Maison au top. Un peu abîmé pendant le transport mais elle est magnifique. Personne très réactive en cas de soucis

Hartstikke goed!

Alles snel en netjes ontvangen. Er werd nog een mail gestuurd om te vragen of ik alle maten van de poppenhuis meubeltjes wel goed had. Nee dus. Daar was ik blij mee.

Goede kwaliteit en snelle levering en veel keuze

Goede kwaliteit en snelle levering

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen