Pluspunten

Zeer snel gelev !!!

Geen !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel in huis

Geen reactie gekregen op de opmerking in het opmerkingenveld. Als iets niet kan is dat ook prima maar een reactie is dan wel zo klantvriendelijk

Pluspunten

Mooi echt voor kinderen

Niks ben zeer tevrede

Pluspunten

Bestelling netjes ingepakt.Snelle levering. Zeer tevreden.

Op dit moment geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

Bij de beschrijving van het poppenhuis zit geen duidelijk foto van hoe het huis eruit zal zien. Tijdens het inmekaar zetten moet ik steeds op het internet kijken hoe het huis eruit ziet. Dit is een duidelijke minpunt

Pluspunten

Mijn nichtje, de familie van Kekem-Lips, zullen reageren, zodra zij de bestelling gecontroleerd hebben, waarschijnlijk dit weekend. Cadeau mijnerzijds t.g.v. de geboorte van hun dochter op 9 aug. Ik ben positief over de bestel en bezorgwijze, het op de hoogte houden via track en trace.H

Pluspunten

Kleine letters niet gezien. Gebeld over bestelling. Supergoede oplossing gevonden. Reageren adequaat

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, hele vriendelijke medewerkster bij telefonisch contact, meeste keren meteen terugkoppeling na inspreken voicemail.

Jammer dat we heel erg lang (11 dagen) moesten wachten op een ontbrekend onderdeeltje van het bestelde poppenhuis. Hierover diverse keren moeten mailen en bellen voordat het werd nagezonden. Lag niet helemaal aan Het Houten Poppenhuis, maar is wel als vervelend ervaren door ons.

Pluspunten

Hele snelle levering

Geen idee

Pluspunten

Service Prijs kwaliteit Nette website

Tip: wij hadden in een opmerking geplaatst of de bezorging op een bepaalde datum kon (is goedgekomen) maar misschien we even een antwoord terug handig geweest. Nu zat ik af te wachten of het goed zou komen.

Pluspunten

Voor het eerst wat besteld voor onze kleindochter. We werden goed op de hoogte gehouden vavaf het moment van bestellen tot bezorging. Alles goed verzorgd. Wij hebben het pakket nog niet uitgepakt omdat onze kleindochter pas aan het eind vd week jarig is. Het zit zo mooi verpakt dat wij alle vertrouwen hebben dat het onbeschadid en compleet is.

Voor nu geen.

Pluspunten

De bestelling is prima en snel verwerkt. Binnen 2 dagen was alles in huis.

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

Niet

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk in de communicatie;

geen

Pluspunten

Zeer tevreden. Goede communicatie. Snelle levering.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen