Mooie producten

Mooie producten. Mooi ingepakt geleverd.

Uitstekend service en speelgoed top

Prachtige maileg meubeltjes. Zeer stevig. En ook heel mooi om in je poppenhuis te zetten. Zeer blij mee

Alles perfect

Perfect pakje, leuke spulletjes.

Mooi poppenhuis en goede service

Snelle levering en een mooi kwalitatief poppenhuis.

Snelle levering en mooie pop precies als op de site!

Supersnelle levering net op tijd voor m'n moeders verjaardag! Ze was superblij met haar mooie pop!

Netjes op tijd en snel geleverd

Leuk speelgoed!

Na wat gedoe met DPD is het houten poppenhuis Goed bereikbaar en proberen ze de situatie op te lossen, uiteindelijk goed gekomen.

Netjes ingepakt, snel verzonden.

Leuk, pakje met nieuwe poppenhuis spulletjes

Prima geleverd.

Tevreden.

Prettige site

Bestelling snel geplaatst en ook zo geleverd, fijn dat het cadeau ook op tijd is natuurlijk

Het is niet 200 euro waard. Het is wel van hout, maar dan is er ook papier op geplakt welke niet de

Het kan snel stuk gaan, het is een mooi poppenhuis, maar prijs/ kwaliteit is minder

De poppenmeubeltjes zijn heel mooi afgewerkt. Duidelijke uitleg en advies gekregen.

Geweldig schommeltje en zeer snelle bezorging !

Ik zit vaak naar buiten te kijken ...daar staat een toverhazelaar met een gebogen tak waar perfect een mini schommel aan past. Dat gedacht ....bij het houten poppenhuis besteld en twee dagen later hangt het schommeltje in de voortuin te pronken ....super leuk !

Breed assortiment

Goede webwinkel, mooi assortiment, redelijke vlotte bezorging Prijzen goed

Leuk product en een snelle levering. En degelijk verpakt.

Super service

Mijn artikelen waren in twee dagen thuis bezorgd. De service van het kantoor is goed .Ik raad iedereen aan om hier wat te bestellen en op de website kan je veel uitzoeken . Corinne

Snelle levering, product is zoals omschreven.

Is zeker aan te ramen.

Recommend

Thank you for delivery on time. My daughter is super excited about this doll house—good quality and easy to assemble.

Een hele fijne service en een heel mooi product

Bij vragen direct en persoonlijk antwoord en goede levering en makkelijk in elkaar te zetten.

Goede levering

Ik bestelde en ontving kort daarna, de verzendkosten zijn naar mijn mening veel te duur. Dat is mijn enige punt. Ik raad het aan.

Goede communicatie

Positief

Tevreden

Tevreden

Super service!

goede communicatie, vlotte bezorging

De bestelling werd vlot geleverd, ondanks het feit dat één onderdeel niet voorradig was. Het contact daarover verliep vriendelijk, correct en snel. De geleverde producten voldoen helemaal aan de verwachting. Oma zou er het liefst meteen zelf mee willen gaan spelen.

top service

top service