Hele fijne ervaring!

Bestelling 3 dagen voor Sint geplaatst. Niet verwacht dat het na 2 dagen al geleverd zou zijn. De bestelling goed verpakt en zelfs leuk ingepakt. Meubels echt boven verwachting mooi gemaakt! Zeer tevreden met de bestelling en het bezorgen.

Mooi afgewerkt, goede kwaliteit

Duidelijkheid in mail en op website. Prijs en kwaliteit verhouden zich prima.

Top in 1 woord!

Gezellig, groot poppenhuis

De levering was snel. In elkaar zetten was een klus, maar duidelijke tekening, dus goed te doen. Kleindochter was er super blij mee.

Snelle levering. Alles top.

Goede opvolging door het poppenhuis

Aanvankelijk had ik het pakket niet ontvangen maar dit werd heel goed opgevolgd en bleek het pakket alsnog die dag te zijn geleverd. Eind goed al goed.

Prachtige producten snel geleverd

Paraplu van het merk djeco besteld. Snel geleverd. Mooie kwalitatief goede paraplu. Komt overeen met het product op de site. Goede prijs kwaliteit verhouding.

super product en service

wat een leuke kaptafel hebben we ontvangen - fantastisch en snel geleverd!

Nette en snelle verzending

Product zoals omschreven. Goede kwaliteit.

Keurig verzorgd, op tijd en netjes verpakt. Artikel prima. Helemaal blij mee.

Alles.ging zoals gezegd,de levering op tijd en.mooi.spul ik ben er blij. Mee.

Niet goed.

Het afleveren vond ik erg slecht. Had voor de volgende dag mijn buurman opgegeven om het te ontvangen. Was bevestigd maar ondanks dat ging het toch naar een afhaalpunt. Leny Knops

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Snel en accuraat

Mooi aanbod eerlijk speelgoed

Mooi speelgoed. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Uitstekend service

Een heel mooi gingerbread huisje , heel tevreden mee

Goede en snelle dienstverlening

Extra vraag per e-mail werd snel en naar tevredenheid beantwoord. Mooi assortiment.

Geweldige ervaring

Niet te geloven ene dag besteld volgende dag gekomen En het was prachtig die lucifermuis

Fijn produkt voor een mooie prijs

Leuke paraplu gekocht voor mijn kleindochter, mooie prijs, snel geleverd, netjes verpakt, top!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Het hele proces van bestellen tot leveren verliep volgens de gegeven informatie. Betrouwbaar dus.

Uitstekende webshop

Duidelijke info over levering, goede service, snel antwoord per mail.

Super fast delivery and excellent product. My daughter loves the doll house and we are very happy with our purchase.

Mooie producten, snelle levering!

Mooie, kwalitatieve producten waarvan ik verwacht dat ze lang mee zullen gaan. Bestellen gaat makkelijk en levering is super snel. Nu nog wachten op de verjaardag als de kleine poppen en camper uitgepakt worden!

Goede service en snelle levering.

Geen idee!

Het is een kado voor Sinterklaas

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen