Echt heel bijzonder!

Omdat ik de poppenhuismeubeltjes eerder nodig had als verjaarscadeau dan de uiterste leverdatum, belde ik en werd meteen uitvoerig en persoonlijk geadviseerd. Dit niet alleen, maar wat een verrassing toen ze hier de volgende morgen al bezorgd werden, en ook nog eens beeldschoon ingepakt. Heel veel dank voor deze uitzonderlijke service en succes met de webshop!

TOP

Super schattige popjes!

Heel erg leuke popjes!

Blij met het mooie poppenhuis

Ik ben blij met mijn mooie poppenhuis, het ziet er stoer en mooi uit!

Vlotte afhandeling

Zeer snelle levering

Helemaal tevreden!

Het bestellen was makkelijk en de bestelling kwam snel binnen. Het poppenhuis is helemaal naar wens en onze kinderen kunnen er heerlijk met hun barbies in spelen. Het is stevig en degelijk en de kinderen kunnen hun fantasie er flink op los laten. Ook leuk dat het echt heel mooi voor het oog is van de kinderen in plaats al die insta waardige poppenhuizen die voor de kinderen minder aantrekkingskracht hebben. (Mijn kinderen althans)

Goede en snelle service!

Een item (zeilbootje) wat ik besteld had was niet aanwezig. Ik werd hierover snel gebeld en ik kreeg een duurder item (reddingsbootje) voor dezelfde prijs. Werd de volgende dag al geleverd.

Prima, snelle verzending

Bestelling was wat ik er van verwacht had. En was de andere dag al in huis.

Caroline

Snelle levering, mooi product!

Poppenhuis

Leuk poppenhuis, de meubeltjes zijn her en der licht beschadigd maar er is geen tijd meer om het te ruilen Ivm verjaardag. Lijkt veel werk om in elkaar te zetten maar valt reuze mee. Werd snel geleverd!

Snel en goed service

Ik heb een set houten poppenhuis meubels besteld. Ze zijn erg leuk, goede kwaliteit en niet duur. Ze waren ook snel geleverd.

Mooi poppenhuis, kleine beschadigingen

Hoewel het poppenhuis goed verpakt zat, zijn er toch verschillende kleine beschadigingen, vooral aan de meubeltjes. Levering door DPD was wel zeer ondermaats.

Pakketje zat vast in transport, ik werd erg goed geholpen zodat cadeautje toch nog op tijd kwam

Prima verzorgd

Prima aangekomen. En ook fijn dat de doos met papier opgevuld is en geen plastic. 2 mooie setjes, aanwinst voor mn poppenhuis.

Snelle levering en zie er prachtig uit

Snelle, nette levering van een mooi product. Zeer tevreden.

Heel goed!

de verzending kwam op tijd en was zoals aangegeven.

Snelle leveringen n afwikkeling

Mooie producten, snel geleverd, erg fijn. Poppenhuis erg duidelijk en gemakkelijk in elkaar terzetten

keurig op tijd en netjes verpakt.

keurig op tijd en netjes verpakt

Supergoede service!

Artikel was online niet meer leverbaar. De winkel gebeld, gelukkig was het artikel daar nog wel. De volgende dag had ik het in huis.

Vriendelijk ,snel verzonden en kwaliteit

Vriendelijk ,snel verzonden en kwaliteit

Ik bestelde houten kralen maar deze bleken uit voorraad te zijn. Er werd meteen een alternatief geboden of meer duidelijkheid gegeven over de levertermijn. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer m’n pakketje toekwam, top!

mooi, groot en stevig voor een prima prijs

mooi poppenhuis maar bij in elkaar zetten wat fragiel, als hij in elkaar zit is ie wel goed stevig. hij is mooi groot en ziet er erg leuk uit

Snel

Snelle bezorging makkelijk te bestellen, alleen de verzent kosten zijn wel aan de hoge kan.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen