Snelle levering, mooi product!

Zie boven

Super kwaliteit! Een kinderdroom!

Mooie, sterke materialen. En zelfs iedere schroef in de juiste kleur. Kijk, daar hou ik nou van!

Goede snelle levering

Bestelling was netjes en vlug binnen.

Mooi speelgoed, snelle service en leuk ingepakt. Echt een cadeautje om thuis te krijgen.

Snelle levering en goede communicatie

Mijn bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. Via de mail had ik een vraag gesteld over de bestelling, deze werd snel beantwoord. Tevreden over de service.

pakketje vlot geleverd, ontbrekend deeltje nageleverd!

na een mailtje dat in het geleverde pakketje een onderdeel ontbrak, kreeg ik binnen een week het ontbrekende stukje nageleverd via de groothandel.

geweldig

Superleuke winkel, snelle levering en een fijn contact

Heel goed.

Hele mooie webshop, leuke artikelen. Snelle verzending. Erg leuk shoppen in deze webshop. Aanrader.

Goede service, mooie pop

Sneller dan ik had verwacht was mijn bestelling binnen en de pop was nog mooier dan op de foto. Prachtig product, met buigzame armen en benen

Wat een leuke poppetjes

Super leuke poppetjes

Veel keuze, degelijk materiaal en Snelle levering

Zeer tevreden met het bestelde artikel

Aandacht aan de bestelling besteed, goed verpakt!

Perfecte service

Super service! Goede communicatie! Optijd geleverd!

Super service! Goede communicatie! Optijd geleverd! Aanrader

Ziet er uit als op de foto

Nog niet in elkaar gezet omdat het nog naar het buitenland moet. Maar voor nu zeer tevreden. Vooral over de snelle levering!

Als een van de weinigen had dit bedrijf wat wij zochten. Binnen 48 uur was het bezorgd! Snelle levering en goed verpakt.

Zeer goede beschrijving, ziet er zeer mooi uit

Snelle vriendelijke juiste hulp.

Er was een stuk tekort, jullie hebben die voor mij onmiddellijk besteld bij de fabriek. Zou na een week ong. binnen zijn had de fabriek jullie gemeld en hadden jullie lij zo doorgegeven. Na kleine 2 weten jullie laten weten dat ik nog niks had ontvangen. Jullie hebben dit onmiddellijk uitgepluist voir mij en een 4 tal dagen later heb ik het ontvangen. Hele goeïe fijne hulp.

Prima, maar bezorging kan beter

Het bestelde popje was door de brievenbus gepropt en halfverwege blijven steken. Dit is geen brievenbuspakket.

Super !

Supersnelle levering. Prijs,kwaliteit goed.

Snelle levering!

Product was goed verpakt en de levering was de volgende dag al binnen. Top!

Snelle en correcte levering

Fijne shop om bij te bestellen! Alles ging heel vlot en snel geleverd

Artikel zoals beschreven, verzending was perfect

Fantastisch.

De bestelling ging goed.Mijn kleindochter was erg blij met het poppenjurkje. Het werd super snel geleverd. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Na mijn bestelling en betaling werd ik goed geïnformeerd over de vervolgstappen. Snelle levering, goede beschrijving en prima kwaliteit

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen