Hart voor de klanten <3

Zeer meedenkend en hartelijk bedrijf. Mail wordt keurig en snel beantwoord. Verzending met bericht aan postbezorger ivm overdag levering (wij zijn een school). Product van prima kwaliteit. Goud!

Prachtig poppenhuis

Vlotte montage en mooie afwerking!

Snelle levering en meedenkend personeel

Ik had bij mijn bestelling een vraag toegevoegd over het artikel. Ik kreeg hierover heel snel een reactie via de mail. Hele fijne service!

perfect!

perfecte service, ultra snelle levering! bedankt!

Top product en service

Goed en snel geleverd, beedankt

Ok

Mooi meubeltjes

Mooie kwaliteit

mijn producten waren makkelijk te vinden en het gehele proces verliep zoals ik zou wensen. De levering was erg snel.

Super Service

Alles bestens

Keurig verpakt en mooi product .

Vlotte , goede Service

In het weekend besteld en dinsdag al in huis.

Snelle goede levering en kwalitatief hoogwaardige producten

Snelle goede levering en kwalitatief hoogwaardige producten.

Uitstekend aanbod aanwezig.

Vlotte levering, goed verpakt. Een cadeautje om uit te pakken!

Klantgericht met kwaliteit

Na een mailtje een heel vlot en deskundig advies gekregen. Bestelling netjes ingepakt en prima service!

Snelle verzending

Het product voldoet aan onze verwachtingen en vlotte verzending. Blij mee!

Prachtig cadeau!

Prachtige pop. Gaat een erg leuk cadeau worden. Ziet er precies zo uit als in de webshop. Dankjewel!

Mooie website optijd geleverd

Mijn ervaring is goed mooie website veel keuze en op tijd geleverd

Snelle service, Het poppenhuis zit netjes ingepakt, nog niet in elkaar gezet dus ook nog niet kunnen beoordelen.

Geweldige klantenservice

Nadat mijn pakket zoek geraakt was door de bezorgdienst, stuurde Esther zonder twijfelen een pakketje na zodat onze dochter toch haar cadeautjes kreeg op haar verjaardagsfeestje. Super service. Een echte aanrader

Snel verzonden en ontvangen.

Snel verzonden en ontvangen

Altijd uitstekend maar deze laatste keer nog geen pak ontvangen

Beste, Heb bij jullie in t verleden een heel goede service gekregen maar ik zit nu al even te wachten op een pakje le toy daisylane poppenhuis keuken 42 euro met verzending bij. Maar heb enkel een mail gehad dat dpd het zou brengen maar tot heden nog niks ontvangen . Heb jullie proberen te bellen maar kreeg geen verbinding . Wat kan ik nog doen. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Grtjes Nadine De Maeyer

Wat een mooie spullen

Ik ben eigenlijk anti bestellen. Helaas is het winkelaanbod in mijn omgeving al minder. Ben wel heel blij dat ik u gevonden hebt.

Snel geleverd, goed verpakt

Het bestelde Maileg-keukentje was bij Het Houten Poppenhuis in de aanbieding en zo aantrekkelijk van prijs, dat ik het toch maar heb besteld. Het staat prachtig in ons poppenhuis. Levering was snel en het zat goed verpakt: Top!

Goede en snelle afhandeling

Het pakje dat ik had besteld werd niet geleverd door de pakketdienst terwijl de track and trace code dit wel aangaf. Ik heb contact opgenomen met de afzender met aanvraag tot een terugbetaling. Dit werd zonder problemen uitgevoerd en zeer goed afgehandeld. Vriendelijke en vlotte service!

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen