Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Na mijn bestelling en betaling werd ik goed geïnformeerd over de vervolgstappen. Snelle levering, goede beschrijving en prima kwaliteit

Levering is te laat

Mijn pakket is nog niet binnen terwijl het verwachte bezorgmoment afgelopen vrijdag zou zijn en nu is gewijzigd naar woensdag. Een halve week later dus. Vervolgens krijg ik een email of ik jullie wil beoordelen. Gaat wat lastig, aangezien ik nog niet eens wat heb ontvangen.

Ik ben blij met het huis, ik heb gewoon gekregen wat ik verwachtte.

Het huis is prima, bijna alles was perfect, er waren kleine fouten, maar het is geen probleem. Ik kon het probleem oplossen met mijn creativiteit. Hoe dan ook, ik ben tevreden en ik ben blij dat we hebben samengewerkt.

Ruime keus en snelle bezorging!

Ruime keus en veel op voorraad! Bezorging was ook vlot en goed verpakt!

Geleverd naar verwachting

Snelle levering ik ontving het het 1 dag na de bestelling. Kwaliteit volgens fotos op de website.

snel en netjes

Snel en netjes

Toppie !!!!

Mooi product, prima verpakt, vlugge levering !!

Weet het niet heb nog niks ontvangen

Krijg geen hoogte van me bestelling heb namelijk nog niks ontvangen

Mooi poppenhuis.

Mooi poppenhuis met een duidelijke beschrijving, jammer dat ik twee schroeven miste maar verder prima.

Heel tevreden over het gehele proces

Het product dat ik wou aankopen was tijdelijk niet beschikbaar. Na een berichtje in de chat werd ik vriendelijk op de hoogte gehouden wanneer dit wel beschikbaar was.

Kwaliteit is goed!

Mooi stevig Barbie huis besteld. Prijs kwaliteit lijkt hiermee oké. Verzendtijd is wel veel langer dan gemiddeld. Foto’s en filmpjes waren wat onduidelijk of Barbies er daadwerkelijk goed in paste, die past wel.

Spullen niet compleet, geen reactie

Barbie meubels besteld. Hout allemaal verschillende kleuren wat niet staat aangeven.Spiegel die ontbreekt. Meerdere malen netjes contact proberen op te nemen maar na bijna 2 weken nog geen gehoor.. verder zijn de meubels wel netjes afgewerkt.

Heel goede en snelle service

Geel goede ervaring

Snelle levering en prachtig huis

Voor mijn dochter haar verjaardag een barbie poppenhuis gekocht. Werd snel geleverd. Het in elkaar zetten ging heel makkelijk door de duidelijke beschrijving de schroeven die genummerd waren en alle onderdelen van het huis die genummerd waren. Na het in elkaar zetten was ik verbaasd over de grootte (mijn dochter is 5 en is echt voor haar lengte) maar zeker ook over de stevigheid van alles. Dit is geen waaibomen poppenhuis wat na een paar keer spelen uit elkaar valt, hier kan ze echt jaren mee doen!!!! Ook de assersoires die er bijgeleverd worden zijn erg goede kwaliteit en maken het huis echt af. Mijn dochter is er heel blij mee en ook mijn zoons spelen er stiekem als hun zus er niet is heel graag mee. Echt een aanrader als je een goed stevig en mooi barbiehuis zoekt.

Aantal poppenhuispoppen viel tegen

De levering was snel, de verpakking was prima. Het in elkaar zetten van het huis ging goed. De tegenvaller zat hem in het aantal meegeleverd popjes. Ik ging ervan uit dat het poppenhuis overal op dezelfde manier geleverd zou worden. Dat het hier €5 goedkoper was (minder duur eigenlijk) maakte dat ik het hier bestelde. Wat me eerder niet was opgevallen, was dat hier géén specificatie werd gegeven van wát meegeleverd werd aan accesoires. Dit was bij een andere leverancier wel het geval, waardoor ik o.a. óók 2 kindpopjes verwachtte. Dit bleek niet het geval. Achteraf nog eens goed lezend, zag ik dat hier gesproken werd van 18 meegeleverde accesoires, terwijl bij een andere winkel 22 accesoires gespecificeerd werden benoemd. Aangezien het voor een kindje van 3 jaar wel belangrijk is om naast de papa en de mama ook twee kindjes te hebben als popje, heb ik tenslotte elders maar extra popjes gekocht om dit voor elkaar te krijgen. Dat kostte me wel nog eens extra €20,- Al met al heb ik me dus een beetje bekocht gevoeld door de wijze van adverteren/beschrijven van het poppenhuis.

Mooi en degelijk afgewerkt.

één minpuntje: we vonden de 2 geleiders voor de lift niet. Na veel zoekwerk bleken ze verpakt te zijn bij het meubilair in een aparte doos.

Super service en pakket snel ontvangen!

De service was super. Ze hebben elke keer meegedacht over een oplossing. Pakket de volgende dag ontvangen. Mijn dochtertje is gek op de poppenwagen.

Niet mooi verpakt

Toen ik de “omdoos” opende zat er op de originele doos een flinke laag stof… Ziet niet fris uit als je iets uitpakt.

Ontzettend vriendelijk geholpen. Kwaliteit product ontvangen.

Levertijd komt niet overeen met de website

Na vijf werkdagen product nog niet binnen.

Prima service, mooie materialen!

Wat een super ervaring

Heel tevreden

Goede gebruiksaanwijzing hoe in elkaar te zetten en onze dochter is er heeel erg blij mee.

Top poppenhuis

Een geweldig kado voor mn dochter, die is er helemaal wild van. Ook erg simpel in elkaar te zetten. De 'verliespunten' komen voort uit de levering. Op de site werd duidelijk aangegeven voor 15u besteld, dezelfde dag verzonden. Waardoor ik er vanuit ging dat het dinsdag zeker binnen zou zijn bij een bestelling op zondag. Helaas was dit niet het geval, daarnaast vind ik persoonlijk dhl de meest slechte leverancier qua service. Al met al een ruime voldoende.

mooi!

De kinderen genieten ervan, mooi om te zien!

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen