Snelle levering, goede service en vriendelijke behandeling

Zie boven

GOEDE SERVICE, KLANTVRIENDELIJK STAAT HOOG IN VAANDEL

GOEDE SERVICE

Uitstekend verzorgd!

Prima in orde ontvangen!

Super mooi poppenhuis, goede prijs/kwaliteit

Heel mooi poppenhuis. Veel waar voor je geld en mooie kwaliteit. We hebben een super gelukkige dochter. Levering netjes en keurig op afgesproken tijdstip. Dikke aanrader.

Supper snelle levering wauw en zo netjes ingepakt

Het gaat supper snel je heb het heel snel thuis 1 woord geweldig

Xxxxxx

Xxxxxx

goed verzorgt

Pop voor kleindochter Nell

Zending werd goed en heel vlug geleverd - heel tevreden

informatie is alles en in dit geval uitstekend

Mijn bestelling, een nachtlampje in de vorm van een paddestoel, was bij de dealer uitverkocht. Ik kreeg hiervan keurig bericht van HHP en ook de weken daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van de stavaza. Inmiddels heb ik het pakketje ontvangen en gaat de Sint straks een kleinkind blij maken. Alles bij elkaar prima geregeld. Harm Taselaar

Vlug en snel geleverd

Vriendelijk geholpen aan de telefoon

Duidelijke site, alleen niet of de bezorgkosten per item gingen. Goed op tijd geleverd.

Zeer goede en snelle service.

Snelle en goede service!

zorgvuldig en accuraat

De levering was uiterst snel en de communicatie erg zorgvuldig

Snelle & correcte levering

Levering was snel en correct. Wij bestelden het Kaylie Barbie poppenhuis. Echt heel mooi en stevig. Top!

Top bedrijf

Zeer snelle reactie op mijn mail tbv mijn bestelling. Werd meteen goed geregeld.

Super mooi poppenhuis

Stevig poppenhuis met degelijke meubeltjes. Heel tevreden!

Top!!!!

Geleverd zoals beloofd.Keurig en zorgvuldig ingepakt.Heel erg tevreden.Dikke complimenten.

volgens afspraak

gemakkelijk bestellen en betalen bestelling goed te volgen via track & track

snelle, correcte levering. leuke spulletjes

snelle, correcte levering en hele leuke poppenhuis meubeltjes

Heel vlot verlopen

Bestelling snel geleverd na de betaling.

Snel betrouwbaar

Fijn webshop met snelle leverling

Supper snel leverling van de spullen

Zeer goede service en erg klantvriendelijk!

Omwille van snelle reacties op mijn mails, werd het snel goed gemaakt dat de pakketdienst een fout had gemaakt waardoor we ons pakket niet hadden gekregen. Ondanks dat jullie hier niets aan konden doen, hebben jullie ons toch onmiddellijk geholpen!

Mooie meubeltjes snel geleverd

De website is wel een beetje een zoekplaatje, maar wel prachtig allemaal. Het bestellen is eenvoudig en ook achteraf betalen is simpel. De bezorgdienst Go Parcel, wat uiteindelijk door DHL wordt gedaan is slecht, maar daar kan Het Houten Poppenhuis niks aan doen. Hun tracking geeft eerst tussen 11 en 15 uur aan. Uiteindelijk tussen 17 en 22 uur. En zetten het om 20 uur zonder aan te bellen voor de deur. Maar nogmaals, Het Houten Poppenhuis is verder super.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen