Ik heb een prachtige poppenhuis familie gekocht. Last minute, voor de verjaardag van mijn dochter. Het werd de volgende ochtend mooi ingepakt bezorgd. Ze was er erg blij mee.

Alles was zoals afgebeeld. Heel tevreden klant

Verrassend

Het bezoeken van de site Het houten poppenhuis is verrassend. Zo veel diversiteit aan poppenhuizen, poppen en accessoires voor jong en oud. Een aanrader om te bezoeken , de site of anders de winkel.

Ik heb het heel prettig bij jullie ervaren. De spullen waren snel in huis.

Veel keus

Erg veel keus en het werd snel opgestuurd. Hier ga ik meer bestellen. Top!

Prima artikel!

Goede kwaliteit

Mijn dochter is blij met het kado. Levering duurde iets langer maar dat was niet zo’n probleem ik had op tijd het gekocht. Kwaliteit erg goed! Ze zal er nog lang mee spelen!

Goede prijs, snelle levering

Reageren snel en adequaat bij vragen. Betrouwbaar en goede prijs. Zal deze winkel zeker aanbevelen!

Positief

Prachtige spullen van een goede kwaliteit. Snelle levering

Ik was op zoek naar een cadeau. Bij het poppenhuis was deze goedkoper, ook de verzending was goedkoper. Eenvoudig kunnen betalen, snel verstuurd en ontvangen, netjes ingepakt voor verzending dus alles top!

Super tevreden

Heel snelle service, correct en goed materiaal . Hier kopen we nog !

We zijn artikel in winkel gaan bekijken. Erg prettig dat op zaterdag deze mogelijkheid wordt gegeven. Fijne mensen die je helpen . En daar zie je het prachtige assortiment . Kortom : heel goede ervaring

Toppie

Toppie

Super!!!!!!

Presies wat ik er van verwachtte

Slecht. Heb 2 weken geleden besteld. Nog niets ontvangen!

Heb een paardenstal van 100 euro besteld. Zou binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd worden. Nu 14 dagen verder en nog steeds binnen! Dochter ondertussen jarig geweest....erg verdrietig nog steeds niet haar cadeau binnen....

Goed verpakt en super snelle levering

Uitstekende service, prima accessoires

Alles prima in orde schitterend

Product voldoet aan verwachting. Blij mee!

leuke bank en perfect van grote voor mij dochterhaar maileg konijntjes

nogmaals formidabel

écht waardevol materiaal en levering à la minute

Snelle verzending, leuke winkel, veel keuze

We zijn fysiek in de winkel geweest, wat een leuke gezellige winkel met veel keuze en vriendelijk personeel. Uiteindelijk een poppenhuis uitgezocht wat niet op voorraad was maar deze hebben we direct vanaf kidkraft geleverd gekregen. Ook een keukentje van kidkraft gekocht. Wat een prachtig mooie spullen. Ik raad het houten poppenhuis zeker aan! Komen afspraken na! Top!

Snelle en prima levering

Snelle levering en kwaliteit zoals je zou verwachten.

Snel en netjes geleverd

Mooi product en snel en netjes geleverd

Keurige levering

Snelle en keurig optijd geleverd

Helemaal prima

Heldere communicatie