Prima meubeltjes, helaas was 1 deurtje beschadigd. Voor ons anmer dat het 1 op 10 nergens beschikbaar is.

Mooi, degelijk en snelle levering

snelle verzending netjes verpakt

leuke uitgebreid assortiment van Maileg!

Vlug. Afgeleverd

Perfect.

Familie en aankleed poppetjes

Hele leuke familie poppetjes gekocht bij het houten poppenhuis. Mijn dochtertje is er helemaal gek van. Ik kan niet wachten tot ik de aankleed poppetjes ook kan geven. Het enige minpuntje was de bezorgservice van DHL. Maar daar kan het Houten poppenhuis niets aan doen.

Super efficiënt. Prachtige kwaliteit

Snel besteld en snel bezorgd

Zeer snelle, correcte levering.

Prima bestel gemak en snelle verzending

Prima overzichtelijk te bestellen. Het verhogen van de prijs in de tussentijd geeft een bijsmaak. Verzending ging snel. Al met al prima.

Uitstekend!

Pakketdienst had pakketje retour gestuurd. Zij konden het adres in de nieuwbouw niet vinden. Het Houten Poppenhuis heeft hierop zeer vriendelijk gereageerd en adequaat alles opgelost .

Netjes geleverd

En de jarige Jop was er superblij mee.

duidelijke website en correcte en snelle levering.

niets op aan te merken.

Snelle service, perfect geregeld.

Vanaf de bestelling tot en met aflevering pakket alles perfect en snel verlopen.

Perfect!

Goede service!

Mooi

Mooie tas, met fijne sluiting. Ruim! De bloeddruk meter past niet om de pols van "pappa", dat is wel jammer. Dus iets ruimer en een langere strook klittenband zou de oplossing zijn vlgs mij. De rest heb ik niet uitgepakt, omdat het een cadeau is.

Alles naar wens

Vlotte afhandeling en mooie producten geleverd.

Duidelijke website, snelle levering.

Deze winkel is een bezoek waard, online zowel als in Dussen. Mooie spulletjes tegen aanvaardbare prijzen. Een aanrader dus!

Super sneller levering. Bij het uitpakken bleek 1 pop kapot te zijn. De volgende vgemrld en werd meter een nieuwe opgestuurd!!

Prachtig

Zeer goede service

Top bedrijf

Uitstekende service

Mooi ingepakt voor de verjaardag Snel geleverd, volgende dag in huis

Leuke spulletjes op 1 site

Ze hebben veel. Snel geleverd.

Klantvriendelijk en goede service!

Wij twijfelde bij een cadeau gezien de leeftijd en lengte van onze dochter. Het houten poppenhuis heeft ons heel vlot en duidelijk antwoord gegeven op onze vragen die hierbij kwamen, niks was te gek. Vervolgens werd de bestelling de volgende dag al geleverd, top service!

Mooi poppenhuis

Mooi poppenhuis, goed en veilig bezorgd. Wisten alleen niet dat hij al bezorgd was. Geen mail hiervan overgehad. Totdat deze bij buren is achtergelaten

Bestelling werd snel geleverd.

Mooi groot poppenhuis

Heel mooi poppenhuis voor uren speelplezier. M'n dochter van 5 vind hem geweldig. 1 nadeel is dat het plastic aan de zijkant snel loslaat. Dat vind ik wel jammer voor het geld wat ik ervoor betaald heb. En het beschadigd snel.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen