heel leuk

Ik had alleen meubeltjes en poppetjes besteld. Zien er heel leuk uit. Weet zeker dat mijn achterkleindochter maandag er erg blij mee is.

Leuk poppenhuis alleen niet alles was passend verder heel leuk!

Heel leuk poppenhuis mijn dochtertje had deze gekregen voor haar 4e verjaardag en ze vind hem helemaal geweldig, alleen was niet alles passend helaas maar evengoed heel leuk poppenhuis

Ons bestelde keukentje was snel binnen en netjes verpakt, de meisjes zijn er blije mee !

Snelle levering mooi product

Goed verpakt snel geleverd en item zoals verwacht erg tevreden

Met Houten poppen perfect contact

Met winkel perfect contact. Wordt heel vriendelijk geholpen. En helpen mee met oplossing. Enkel DHL was weer eens waardeLoos twee keer hebben ze zelf naar verkeerde DC gestuurd. Derde dag is pakket gewoon voor deur gezet en niet bij de buren aangeboden. Popen huis wat ik besteld had was erg mooi goed verpakt.

Prima geregeld

De kleinkinderen zijn super bij met het mooie poppenhuis!!!

Correcte levering

mooi poppenhuis en super service

helaas was de levering door DHL in de regen buiten geplaatst en daardoor verpakking kleddernat, snel geregeld dat er een nieuw huis zou komen zodat het cadeau wel gepast en op tijd gegeven kon worden.

Mooie en snelle levering.

Prachtig afgewerkte meubeltjes voor poppenhuis.

Product is mooi maar de levertijd iets minder

De nacht van donderdag op vrijdag besteld als kadootje voor een feestje op zaterdag maar het kwam helaas pas op maandag. Heb het emmertje dus zelf gehouden. Levertijd klopt niet met de beloftes op de site. Maar het zal wel aan Covid liggen qua levering;)

Heel snel geleverd, mooi product! De set met 3 piraten.. en zelfs met verzendkosten veel goedkoper dan ergens anders! Ben er blij mee, en kleinzoon vast ook met zijn verjaardag!

Snelle levering en leuke producten

Fijne service en goede levering.

Snel en netjes geleverd

Het bestelde kwam overeen met het artikel op de site. Snelle levering. Aaanbevolen!

Geweldig snel bezorgt

Goede site en levering

Vluge levering en heel goed

Alles naar wens

Snelle levering en alles was prima

Top huisje!

Het huisje is top, alleen jammer dat jullie geen poppetjes hebben die erbij horen.

Eenmalige maar prima ervaring

Het was de eerste keer dat ik iets heb bestel. Het ging heel vlot en het product zag er uitstekend uit.

Niks op aan te merken Top !

Makkelijk om te maken ... en me dochter is er enorm blij mee

Blij als een kind met mijn aankoop.

De perfecte accessoires gevonden voor een decoratieblad met als thema: Op het strand. Het resultaat is erg leuk geworden. Vlotte levering en via de mail duidelijke informatie over de bezorging. Kortom... ik ben helemaal blij! Vriendelijke groeten, Willeke van Voorthuizen

prima de luxe

Snelle levering en goede en duidelijke beschrijving zelfs de schroevjes zijn in de kleur afgestemd daar is over nagedacht. onze kleindochter ie er helemaal happy mee

Zie hieronder

Het telefonische contact dat ik had met een van de dames, het meedenken én de snelle en vlotte service waren perfect. Gaf me een blij gevoel. De volgende dag was ik weer blij, de producten waren mooi en de verpakking erg leuk gedaan. Hartelijk dank nogmaals. Ik beveel jullie bedrijf zeker aan.

Super klantvriendelijke service

Aantal keer contact gehad ivm wat problemen , super vriendelijk en super afgehandeld

pakket nog niet ontvangen door Go Parcel

Helaas heb ik inmiddels nog geen pakket ontvangen. Het is inmiddels 2 weken geleden dat ik het item heb besteld, Go Parcel is mijn pakket kwijt geraakt, dus het is onbekend of het nog gaat aankomen. Ik ga er vanuit dat dit niet komt door toedoen van het Houten Poppenhuis.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen