subliem

alles werd netjes geleverd en zonder fout. Ook op de juiste datum. Kortom zoals het moet zijn als je iets besteld online.

Jullie gaan mij vaker terug zien

Mooi aanbod en snelle levering !

Snelle levering en precies zoals op de site

Goede snelle levering. Product zoals verwacht. Erg tevreden, dankje wel

I got my order very fast

Snelle levering, duidelijke website

Als boven

Waardeloos

Ik wacht nu een week op deze bestelling. Op 11 febr zou hij afgeleverd. Gebeurde niet. Gaat zelfs over het weekend heen. Maandag wordt hij bezorgd. Ik ben er niet kaartje in de bus dat ik hem dinsdag ná 18:00 uur kan ophalen bij één of andere huisadres. Vandaag krijg ik bericht dat ik niet thuis was en dat ik het morgen kan ophalen op dat huisadres na 18:00 uur. Het kindje dat ik dit cadeautje wilde geven is allang verjaard. Heb de neiging om deze hele bestelling te cancelen.

Kwaliteit van de pop die snel geleverd werd.

Klantvriendelijk

Al eerder fysiek in de ruime winkel geweest, toen het nog kon. Cadeaus via internet besteld en zelf afgehaald na afspraak via mail. Goede service.

Leuk product goede levering

mooie kwaliteit

makkelijk kiezen, snel geleverd en goed verpakt !

uitstekend

Mooie producten, snelle levering.

Hartstikke tevreden over Het Houten Poppenhuis!

UITSTEKEND

Goede service kortom uitstekend

Hele mooie en leuke kwaliteit speelgoed

I Love Maileg speelgoed

top sevice

top service. volgende dag in huis. netjes verpakt.

prachtig

goed ontvangs

Duur huis met schade

Allereerst wil ik zeggen dat het een schitterend huis is. Wat ik wel jammer vind dat het huis op een paar punten beschadigd was. Namelijk krassen op het zwembad want die was al uitgepakt in de doos. Houten stukken die van elkaar los laten. Erg jammer aangezien het flinke uitgave was. Ik persoonlijk vind dat niet echt kunnen voor een huis met zo een prijs.

Zeer goed product. Precies zoals verwacht

Leuk muizendeurtje. Ben er erg blij mee

Aardige, vlotte afhandeling van mijn bestelling

Na een bstelling via de website ook nog even telefonisch contact gehad.Aardige mevrouw aan de telefoon. Er was bemerkt dat er een fout in mijn adres zat. Mijn bestelling werd daarna direct verzonden en kwam vlot en onbeschadigd binnen.

Superblij met de ontzettend leuke poppetjes.

Mijn bestelling is heel snel verwerkt en thuis ontvangen en de familie zag er precies zo uit als ik dacht.

Helemaal naar mijn zin

De bestelling plaatsen was makkelijk en hij kwam snel. De knuffel zelf is helemaal naar mijn zin. Al met al een positieve ervaring.

Precies zoals omschreven. Perfect verpakt. Snel bezorgd.

Goede en snele services

Lees hierboven

supermooi en degelijk poppenhuis!

De doos was goed verpakt. Het huis was met de omschrijving goed en eenvoudig in elkaar te zetten. Nog mooier dan mijn verwachting en dochter is er superblij mee!

Mijn zus was helemaal gelukkig met kleine zus

Snelle levering en mijn zus was super blij met haar cadeau,top!

Excellent

Mijn ervaring is gewoon uitmuntend!

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen