Educatief kwalitatief speelgoed

Super leuk speelgoed die de fantasie bevordert

Goede service. Poppenhuis meubeltjes zijn erg leuk en goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Top product en de kids genieten van.

Mijn eerste ervaring met het houten poppenhuis is goed ; fijn dat ik vanuit Frankrijk mijn kleindochter voor haar eerste verjaardag dit nog lege poppenhuis kon laten bezorgen . Over enige tijd , als zij niets meer in de mond stopt zal ik de familie , huisdieren en meubeltjes etc. bestellen. Enkel bij het dak was een stukje niet goed gelijmd volgens mijn dochter ( ik heb het niet gezien ) Maar dat kunnen zij zelf in orde brengen; dus geen reden om terug te sturen .

Eerst teleurstellend, later goed

Onze betaling werd teruggestort omdat Mollie payments de code niet herkende. Na contact met het houten poppenhuis werd dit duidelijk. Toen waren er al 5 dagen verstreken. Kan er een melding aan de klant worden gedaan? Gelukkig is het snel opgelost, na betaling werd het artikel direct verzonden en was het op tijd gearriveerd.

Niet duur en snelle service

Geweldige service snelle levering

Super leuke dingen en snelle bezorging

Leuk poppenhuis maar paar dingetjes stuk

Hoi het poppenhuis op zich is mooi maar er waren wat kleine dingetjes wat stuk was....een wit bevestingetje waar schroefjes in moest gedraaid.. de piano het papiertje half er af....paar kleine besschadegingen.. ..we hebben het wel gehouden omdat het kind jarig was en er dol graag mee wilde spelen....groetjes Harriet Molenkamp

Prima site, en snelle levering

Prima , snelle levering en mooie poppentjes

Enige attributen voor het poppenhuis!

Inspirerend mooi materiaal, prima snelle service!

Fijne website en goede klantenservice

Mijn bestelling is snel bezorgt. Ik had nog een vraag en ook deze werd snel beantwoordt. Al met al een fijne ervaring met Het houten poppenhuis.

Heel mooi

Wij hadden letters bij jullie besteld zien ervheel mooi uit !!!

Uitstekend.

Product zoals omschreven. Vlotte levering.

Super poppenhuis

Was wel een klusje om het huis in elkaar te zetten. Maar gebruiksaanwijzing was duidelijk, dus te doen :)! Mijn dochter is er helemaal blij mee.

Snel bezorgd goede kwaliteit en makkelijke site

Snelle goed verpakte verzending

Ruime keuze aan Djeco poppenhuis spullen, duidelijke website.

mooi speelgoed

nog geen ervaring verder, word zaterdag cadeau gedaan' ziet er goed uit

prima.

Vlotten snelle bestelling en levering

Super speelgoed. Mooi gemaakt.snel bezorgd.

Uitstekende service

Wegens de corona alleen ervaring met de webshop maar die ervaring is uitstekend. Wegens de Brexit was er een product niet op voorraad. Ondanks dat zij er zelf geen invloed op hadden werd er door Sanne goed meegedacht en hebben we nu een mooi product ontvangen waar onze oudste super blij mee is, prima service en netjes en zeer betrokken op de hoogte gehouden door het hele proces. Gaan zeker hier nog een keer bestellen of de winkel bezoeken!

Goede ervaring

De trein baan en extra bij stuk zijn snel geleverd Mooie website met leuke spullen! 1 e keer besteld hier maar zeker aan te raden voor andere spullen

Misleidend

Ik dacht dat het lroduct groter was.. T is niet te gebruiken

Boven verwachting

Ondanks de onzekerheid wat betreft de bezorging ben ik zéér te vreden over mijn gesprek met Esther, zij heeft dit in goede banen geleid en mijn onzekerheid weggenomen, de volgende dag was het pakket bezorgd ! Zeer behulpzaam en zéér vriendelijk van Esther thanks !!

Correct en vriendelijk

Ik kreeg dezelfde dag een vriendelijke mail over een springtouw dat even niet in mijn gewenste kleur op voorraad was en of ik een andere kleur dan wel nalevering wilde. De volgende dag al werden de kadootjes voor mijn kleindochter geleverd. Ik zal hier zeker nog eens iets bestellen

helemaal top

mijn bestelling kwam snel erg netjes ingepakt niets op aan te merken helemaal top

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen