helemaal top

mijn bestelling kwam snel erg netjes ingepakt niets op aan te merken helemaal top

Mooie letters besteld en snel geleverd. Helaas was alleen de bubbeltjes plastic qua verpakking net wat krap en was 1 letter een beetje ingedeukt. Verder tevreden.

Simpel bestellen en snelle levering

Ik was zeer tevreden over mijn bestelling. En nog mooier mijn kleindochters waren super blij

Goed snel verzorgt

Ziet er verzorgt uit de verzending

Leuk poppenhuis

Poppenhuis werd snel geleverd. Als je stappenplan volgt is hij goed in elkaar te zetten. Alleen jammer dat de hoeveelheid verschillende kleuren schroeven niet klopte ( of duidelijk was)

Hoogste score

Ik vind de meubeltjes prachtig van vorm en uitvoering en zeer s

Babypop en meisjespop besteld snelle en keurige levering!

Voor kleindochter van 2 jaar babypop besteld en voor de 5 jarige meisjespop. Mooie poppen van goede kwaliteit! Erg tevreden!!!

prima collectie, super service

Tijdens corona lock-down bestelling geplaatst en een uurtje later afgehaald. Vriendelijke ontvangst op afstand. Toen we bleken iets vergeten te hebben, was vanuit de auto telefonisch bestellen en meteen afhalen mogelijk, ook al was het inmiddels na sluitingstijd.

Heel snel geleverd duidelijke handleiding. En onderdelen waren genummerd waardoor het in elkaar zetten makkelijk was. Prachtig poppenhuis.

Snelle vriendelijke persoonlijke service

Mooie meubeltjes. Prijs wel aan de hoge kant.

snelle zending

artikel voldeed aan onze verwachtingen.

Betrouwbare winkel Vriendelijke servicemails Henny en Gert

Top!!!

Snelle verzending en een top product!

Goed en netjes en mooi

Uitstekende service!

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis! Top!

Snelle afhandeling. Bestelde fluit zag er goed uit en is een leuk cadeautje voor ons kleinkind

Snel geregeld en hoge kwaliteit

Hier kom ik zeker terug!!!

Ik had een product met een mankement, dit is super keurig opgelost. Reageren snel, vriendelijk op de mail!

snelle levering, mooie degelijke producten

goed verpakt duidelijke website

Esther en de rest van het personeel zijn zeer kundig en hoge klantvriendelijkheid.

Ik ben altijd zeer tevreden en er is sprake van een snelle levering, goede informatie en altijd bereid een stap verder te zetten door mee te denken. TOP!

Geweldig!

Hele snelle levering! De poppenwagen is erg schattig en super mooi. Mijn dochter van 1 is er erg blij mee.

Service zijn goed

Uitstekende afhandeling van de bestelling!

Levering snel en compleet.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen