Goede snelle service

Snelle service, volgende dag in huis en het was mooi ingepakt. Zeer tevreden

Goede, duidelijke service.

Heel erg handig en fijn om in deze tijd, op afspraak, mijn bestelling af te kunnen halen. Hele vriendelijke mevrouw en zeker de moeite waard om na de lockdown even rond te neuzen.

Prima verzorgd en super snel

Zeer tevreden. Keurig verpakt als mooi cadeautje en snel bezorgd.

Alles naar wens

Communicatie was duidelijk en de bestelling prima op tijd binnen.

Echt snel

Top bedrijf

1 min puntje

Leuk huis voor de kleine Makkelijk in elkaar zetten voor mij Enkel de lift gaat beetje moeilijk deze heb ik in gesmeerd

Heldere website, snelle levering!

Kijken op de website, keuze maken én bestellen. Bevestiging ontvangen en binnen twee keer 24 uur in huis. Supersnel!

Heel mooi

Super mooi theeserviesje in mooie koffer. Nichtje was er erg blij mee.

Super service

Zeer fijne hulp voor en na het kopen van een poppenhuis ontvangen!

Uitgebreide duidelijke en mooie keuze.

Deze website heeft een mooie uitgebreide keuze aan poppenhuis speelgoed. Hij is overzichtelijk en heeft duidelijke zoekfuncties zodat ik gemakkelijk vond wat ik zocht.

Snel en keurig verpakt bezorgd!

Zeer tevreden over de bestelling!

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering en mooi product!

De prachtige pop van our generation werd super snel geleverd. Bedankt!

Wat een super mooie webshop. Heel mooi speelgoed. Wordt snel en netjes verpakt verzonden.

Snelle levering en zeer mooi barbiehuis

Na goed gekeken te hebben welk barbiehuis we zouden kopen voor onze dochter, werd het gekozen huis binnen een paar dagen afgeleverd. Alles was goed verpakt en de montage-instructies waren duidelijk. Binnen een paar uur stond het huis en kon onze dochter heerlijk spelen.

Het pakket netjes en snel ontvangen.

Snel verzonden, keurig verpakt

Het pakketje is snel verzonden en was keurig verpakt. Dochter is heel blij met de poppetjes. Ze voldoen precies aan de omschrijving op de website.

Super snelle levering en goed product!

Erg tevreden over het contact, de levering en het product.

Mooie houten letters

Mooie houten letters, leuke kleuren en afbeeldingen. Ik had wel graag zelf de kleuren willen kiezen. Niet zozeer vanwege de kleur zelf, maar ik had nu 2 letters naast elkaar dezelfde kleur en dat vind ik wel jammer.

Snelle afhandeling, prima service.

mooi

Snel ontvangen, mooie prijs, kleindochter vast erg blij mee.

Valt tegen

Valt tegen omdat mijn dochter liever de rosé variant wilde Maar ik las dat je dan weer verzendkosten moet betalen en veel geld om de oranje variant terug te sturen Dus al met al leuk speelgoed maar ik zal niet meer zo snel iets bij jullie bestellen bijna overal mag je het kosteloos terug sturen Ikzelf heb een abonnement bij bol.com voor tien euro per jaar en dan wordt alles gratis opgestuurd wat ik ook bestel Groetjes Bianca

Het was een supertoffe en heel klantvriendelijke ervaring.

Mooie site

Hele mooie en duidelijke site met mooie spullen. Het allerfijnst vond ik de optie om je aankoop te laten inpakken. Ik was dan ook aangenaam verrast dat het super mooi was ingepakt met mooi inpakpapier en sticker, top service

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen