Uitstekend!

Bestelling plaatsen gaat makkelijk en verzending is snel! Alle artikelen goed stevig verpakt

Netjes en snel

Geweldig, supersnelle afhandeling,levering

Mijn bestelling on Cornelissen gedaan. De volgende dag al geleverd, fantastisch!!

niet goed

Bereikbaarheid slecht. Op 17-12 kreeg al een mail dat mijn bestelling , die ik betaald heb verzonden was , maar er zou nog een track en trace code komen. Nooit ontvangen. Nu is het inmiddels 29-12 en nog steeds geen bestelling. De afgelopen weken al een aantal keren gebeld maar niemand aanwezig?

Mooi spul, snelle aflevering :)

Super leuk en goede ervaring

Ben erg blij met mijn bestelling en mijn kleindochter was helemaal blij met haar cadeau. Alles ging perfect en heb een goede ervaring met deze webshop.

Super mooi poppenhuis

Snelle levering. Poppenhuis is van goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd , top

prima service

Excellent and quick

It couldnt go batter. Order and shipped in less than 24 hrs

Besteld en volgende dag in huis

Ik heb houten Sevi letters besteld. Ik had 2 keer de letter E en kreeg deze in 2 verschillende kleuren (ook al was dit op de website niet zichtbaar).

Prachtige spullen en goede service!

Topwinkel! Duurzaam speelgoed voor mijn kleine man. Wat wil je nog meer? Ohja , goede service! Ook dat is er. Zeker een web of winkel bezoek waard!

Goede kwaliteit snelle levering

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen, bestelling snel geleverd, mooie tanden doosjes dus tevreden!!

Goed geregeld!

Ivm de buitengewone omstandigheden kwam het pakketje te laat aan. Maar dat was te verwachten

Snel en efficiënt

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd

Snelle levering, goede uitleg

Het poppenhuis en de poppen zijn snel geleverd, zoals vermeld op de website. Ik moest wel 2x bellen met een terugbelverzoek, maar werd toen wel teruggebeld en mijn vraag is goed en vriendelijk beantwoord. Ik zou Het Houten Poppenhuis zeker aanbevelen en hier een volgende aankoop doen.

Mooi

Makkelijk in elkaar te zetten.

alles is goed verlopen zou het houten poppenhuis zeker aan anderen aanraden

Heel mooi stevig poppenhuis en fijn dat alles genummerd is zo gaat het in elkaar zetten een stuk makkelijker. Alleen het hanglampje blijft branden en de poppetjes vader/moeder/kinderen die ik er bij heb gekocht zijn in verhouding een beetje klein. maar het poppenhuis is verder prachtig zijn zeer tevreden.

top service

alles snel en volgens afspraak

Geweldig poppenhuis!

Kidkraft Chelsea is een erg mooi poppenhuis. Gemakkelijk in elkaar te zetten. De gekleurde schroeven maken het geheel af. Onze dochter van bijna 3 speelt er graag mee.

Goede website, duidelijke berichtgeving, snelle levering! Mooi product!

Z

Zeer goede communicatie, producten prima, levertijd ... maar ja, in de kerstperiode ...

Producten zijn prima. De levering was echt niet OK, maar blijkbaar wel op tijd verzonden door HHP, maar mogelijks een probleem bij de transporteur tijdens de super drukke Corona-eindejaarsperiode. Maar de communicatie bleef heel de tijd super. En da's absoluut een pluspunt. Spijtig toch dat m'n kadootje niet onder de kerstboom kon.

Super leuk poppenstapelbedje

Snel geleverd en stevig bedje

zeer goed!!

keurig op tijd, prima geregeld alles!

Super snel ontvangen

Heel snel ontvangen.