Fijne website en goede klantenservice

Mijn bestelling is snel bezorgt. Ik had nog een vraag en ook deze werd snel beantwoordt. Al met al een fijne ervaring met Het houten poppenhuis.

Heel mooi

Wij hadden letters bij jullie besteld zien ervheel mooi uit !!!

Uitstekend.

Product zoals omschreven. Vlotte levering.

Super poppenhuis

Was wel een klusje om het huis in elkaar te zetten. Maar gebruiksaanwijzing was duidelijk, dus te doen :)! Mijn dochter is er helemaal blij mee.

Snel bezorgd goede kwaliteit en makkelijke site

Snelle goed verpakte verzending

Ruime keuze aan Djeco poppenhuis spullen, duidelijke website.

mooi speelgoed

nog geen ervaring verder, word zaterdag cadeau gedaan' ziet er goed uit

prima.

Vlotten snelle bestelling en levering

Super speelgoed. Mooi gemaakt.snel bezorgd.

Uitstekende service

Wegens de corona alleen ervaring met de webshop maar die ervaring is uitstekend. Wegens de Brexit was er een product niet op voorraad. Ondanks dat zij er zelf geen invloed op hadden werd er door Sanne goed meegedacht en hebben we nu een mooi product ontvangen waar onze oudste super blij mee is, prima service en netjes en zeer betrokken op de hoogte gehouden door het hele proces. Gaan zeker hier nog een keer bestellen of de winkel bezoeken!

Goede ervaring

De trein baan en extra bij stuk zijn snel geleverd Mooie website met leuke spullen! 1 e keer besteld hier maar zeker aan te raden voor andere spullen

Misleidend

Ik dacht dat het lroduct groter was.. T is niet te gebruiken

Boven verwachting

Ondanks de onzekerheid wat betreft de bezorging ben ik zéér te vreden over mijn gesprek met Esther, zij heeft dit in goede banen geleid en mijn onzekerheid weggenomen, de volgende dag was het pakket bezorgd ! Zeer behulpzaam en zéér vriendelijk van Esther thanks !!

Correct en vriendelijk

Ik kreeg dezelfde dag een vriendelijke mail over een springtouw dat even niet in mijn gewenste kleur op voorraad was en of ik een andere kleur dan wel nalevering wilde. De volgende dag al werden de kadootjes voor mijn kleindochter geleverd. Ik zal hier zeker nog eens iets bestellen

helemaal top

mijn bestelling kwam snel erg netjes ingepakt niets op aan te merken helemaal top

Mooie letters besteld en snel geleverd. Helaas was alleen de bubbeltjes plastic qua verpakking net wat krap en was 1 letter een beetje ingedeukt. Verder tevreden.

Simpel bestellen en snelle levering

Ik was zeer tevreden over mijn bestelling. En nog mooier mijn kleindochters waren super blij

Goed snel verzorgt

Ziet er verzorgt uit de verzending

Leuk poppenhuis

Poppenhuis werd snel geleverd. Als je stappenplan volgt is hij goed in elkaar te zetten. Alleen jammer dat de hoeveelheid verschillende kleuren schroeven niet klopte ( of duidelijk was)

Hoogste score

Ik vind de meubeltjes prachtig van vorm en uitvoering en zeer s

Babypop en meisjespop besteld snelle en keurige levering!

Voor kleindochter van 2 jaar babypop besteld en voor de 5 jarige meisjespop. Mooie poppen van goede kwaliteit! Erg tevreden!!!

prima collectie, super service

Tijdens corona lock-down bestelling geplaatst en een uurtje later afgehaald. Vriendelijke ontvangst op afstand. Toen we bleken iets vergeten te hebben, was vanuit de auto telefonisch bestellen en meteen afhalen mogelijk, ook al was het inmiddels na sluitingstijd.

Heel snel geleverd duidelijke handleiding. En onderdelen waren genummerd waardoor het in elkaar zetten makkelijk was. Prachtig poppenhuis.

Snelle vriendelijke persoonlijke service

Mooie meubeltjes. Prijs wel aan de hoge kant.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen