een mooie en gemakkelijke site en een snelle levering

een mooie en overzichtelijke site en een snelle levering

Goede eerste ervaring

Ik heb de eerste keer iets besteld bij het Houten Poppenhuis en ben zeer tevreden.

Snelle levering, super product

Snelle levering, super product

Keurig en klantvriendelijk

Netjes afgehandeld en op tijd aangekomen.

peter

Alles verliep heel vlot, geweldig en ik raad het ten zeerste aan

Snelle service, vriendelijk en netjes verpakt

Fijne winkel vriendelijk en snelle service . Ik had een probleem met de betaling door een internet storing. Een email gestuurd kreeg de volgende dag meteen antwoord terug . De producten die ik had besteld werden voor mij gereseveerd . Na de betaling voldaan te hebben werden de producten snel geleverd. De winkel is mij goed bevallen dikke duim

Barbiehuis

Mooi groot huis Echt een aan rader Een ding wat jammer is zo weinig spullen bij zitten om mee te spellen voor dat geld mag dat wel beter

Mooie winkel, goede service en heel netjes ingepakt!

Overzichtelijke website , leuke producten en snelle levering.

popjes beantwoorden niet aan hetgeen ik er voor betaald heb

Ze voldeden beslist niet aan m'n verwachtingen. Haren van de popjes (draadjes van wol) vallen uit. Voor de set toch behoorlijk veel geld betaald

Nostalgie ten top

Vroeger ging ik voor exclusieve speelgoed naar een echt snuffelwinkeltje in Heusden, de nostalgie die ik toen had, kwam weer helemaal terug bij deze webshop online. De verzending is snel en ecologisch goed verpakt. Product zelf is van een goed bedrijf en ik ben blij dat Hethoutenpoppenhuis.nl deze ook verkoopt! Omdat ze ook exclusieve stukken van Our generation hebben die andere niet verkopen. Ook hebben ze exclusieve merken die je bij grootgrutters niet zult vinden (alleen bepaalde bedrijven mogen deze verkopen) Zoekt u iets exclusiefs dat ook nog eens met passie en liefde word aangeboden en verkocht.... zoek niet verder, het Houten Poppenhuis is DE winkel hiervoor en ook nog eens op zaterdag open, om toch de nostalgie te ervaren, snuffelen, bekijken, exclusieve spulletjes en meer ervaren, dat zoveel winkels tegenwoordig missen. Dus ja ik raad deze top winkel aan!

Goed geholpen, vriendelijk en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd.

Snelle, nette, goede service

Snelle, nette, goede service

Geweldig product en levering.

Prettige ervaring, van levering tot ontvangen. Goed en mooi product.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Tevreden! Snelle levering

Snelle levering! Nadat we de naam in de bestelling hadden vermeld, hebben jullie een mooie combinatie van verschillende kleuren houten letters gemaakt. Tevreden klant dus!

Mooie spullen van Maileg

Geweldig groot

Mega grootte poppenhuis. Mooie kleuren en de lift is geweldig

Prima levering

Wel iets duurder dan andere maileg sites

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Ik vond ze super de “ familie Vrolijk” Vandaag mijn kleindochter ermee verrassen

Snelle levering. goede kwaliteit poppenhuis en snel kan je in elkaar zetten.

Heel sel levering en hoede kwaliteit poppenhuis. mijn dochter is heel blij

Vriendelijk en snel

Niet alles was meteen leverbaar dus namen ze contact op. Heel fijn. Zeer vriendelijk.

Goeie winkel, vriendelijk personeel

Ik had mijn pakketje nog niet binnen, dus belde ik. Ik kreeg een erg vriendelijke vrouw aan de lijn die mij de track en trace stuurde. Die zelfde dag heb ik nog mijn pakketje ontvangen. Erg bedankt!

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen