Super! Makkelijk bestellen en heel snel in huis..

Helemaal blij met het bestellen, de snelle levering en de producten! Zeker een aanrader.

Excellent

Duidelijk website. Zeer snelle levering. Mooie producten. Telefonisch deskundige medewerker. Aanbevolen!!

Helaas heeft de spiegel en het lakwerk van het laatje een beschadiging

Kapspiegel werd vlot geleverd, maar helaas 2 kleine beschadigingen. Op de spiegel zat een folie, maar toch kleine beschadiging in het spiegelglas. ook een kleine beshadiging op het oppervlak van de lade Na contact en overleg is er een nieuw spiegel opgestuurd. Heel fijn en een hele goede service

Verzending snel en verpakking prima. Artikel ziet er goed uit. Ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden en zal, als ik andere artikelen wil bestellen zeker als eerste aan Het Houten Poppenhuis denken. Helaas heb ik het artikel nog niet kunnen zien omdat ik dit naar mijn kleinkind op moet sturen en zij woont tamelijk ver weg. Maar ik zal het zeker rond het Sinterklaasfeest te zien krijgen. Dan zal ik alsnog verslag doen als dat mogelijk is.

Prima,

Snelle levering, goed verpakt. Prachtige poppetjes om mee te spelen. Mooie kleuren. In het echt gelijk als op de website. Dik tevreden over het Houten Poppenhuis.

snelle en professionele afhandeling van de bestelling

uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het hele proces van bestellen, versturen en verwachte aflevertijd.

In mijn enthousiasme bestelde ik twee dagen achter elkaar het een en ander voor de feestdagen. Dat werd opgemerkt en netjes in één zending geleverd. Heel attent en fijn.

Superrrrr

Goede service snelle levering

uitstekend

Uitstekend een hele snelle levering

Keurige levering volgens afspraak

Supersnelle levering, mooie kwaliteit en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden.

mooie website zal er zeker nog vaker gebruik van maken.

Waar blijft onze levering

Op 9 nov houten poppenhuis besteld en betaald, tot op heden 20 nov, nog niets ontvangen.

Weer een snelle levering en een fijne reactie via de mail.

Leuk assortiment en snel bezorgd

Het houten poppenhuis lijkt mij een prima adres voor mooi, verantwoord en veilig kinderspeelgoed.

Snelle service!

Helaas was een onderdeel beschadigd van het artikel dat ik betseld had. Na een telefoontje werd het direct opgepakt! Binnen een paar dagen heb ik het betreffende onderdeel al weer nieuw ontvangen. Super service!

Vlotte en correcte levering

Alles vlot en goed verlopen

Aanrader om ook eens in de winkel te kijken! prachtig speelgoed!!

keurig verzorgd

Was de eerste keer dat ik wat via jullie heb besteld was keurig verzorgd wat een mooie kwaliteit zijn de spulletjes mooi afgewerkt staat al weer wat op het kerst lijstje graag meer

Goede prijs

uitstekend

alles zoals verwacht en ondanks de drukte toch snel geleverd.

Snelle levering. Poppetjes zijn fantastisch mooi. Mooi afgewerkt

Snelle levering en goede communicatie.

Prima site om te bestellen!

Het was jammer dat het een aardig eind van ons vandaan zit anders waren we zeker op de zaterdag zelf persoonlijk komen shoppen. Het lijkt ons namelijk een supergave winkel, waar je weer kind mag wezen. Maar in deze corona periode was het prima om het online te bestellen.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen