Mooi speelgoed, snelle levering

Mooi speelgoed en snelle levering

Leuk maar afwerking matig

Jammer dat het houtendeurtje met Postbanken niet glad is er zitten veel houten splinters aan En leuk de voorbeeldjes om op te plakken maar was handiger als het stickers waren Maar wel een heel leuk idee dat je het deurtje open kan maken met muizenplaat erachter

Prachtige speelgoedwinkel

Fijn contact gehad aan de telefoon voor een afspraak en in de winkel, prachtig en overzichtelijk ingericht. Wilde het pakket ophalen, kreeg alleen geen bericht dat het al binnen was tot ik belde. Verder een aanrader om er te bestellen en rond te snuffelen.

Heeeel mooi

Voor de kleindochter. Wat zal ze content zijn.

Heel mooi maar veel en moeilijk om hem in eukaryoten te krijgen .

M’n kleindochter is er wel heel blij mee

Geen problemen ondervonden

Zo besteld, en bestelling keurig op tijd

Besteld en heel vlot toegestuurd. Geweldig

Snelle levering, goede kwaliteit.

Onze kleindochter zal hier vele uren mee doorbrengen. Jammer dat de afdrukken op de zijwanden en de achterwand niet helemaal in elkaar overgaan.

Fijne winkel

Alles netjes en snel geleverd. Webshop is duidelijk en overzichtelijk.

Erg goede service

Erg goede en nette service

Erg leuke dingen ,snelle bezorging

Zeer goed, snelle levering

Ruime collectie, goede prijzen, snel geleverd

Alles volgens verwachting en bestelling was snel binnen.

Superleuke poppetjes!!

Hele snelle levering. De poppetjes hebben precies de goede maat voor mijn poppenhuis

Thank you!

Thank you!

Een prachtige winkel

Enigszins onwennig door het net geïntroduceerde mondkapjes beleid stap ik op een zaterdag de winkel binnen om een internetbestelling op te halen en ik ben gelijk verrast door de ruimte, het aanbod en het vriendelijke personeel. Na een korte kennismaking langs de eerste schappen vol prachtig houten speelgoed, word ik door een medewerker vriendelijk te woord gestaan tijdens het afrekenen van mijn bestelling en als ik aangeef nog even rond te willen kijken, word ik er door haar op geattendeerd dat er beneden nog een verdieping is met nog meer mooi speelgoed. Daar aangekomen zie ik twee andere klanten samen overleggen over het aan te schaffen poppenhuis, terwijl hun (klein)dochter ondertussen heerlijk aan het spelen is in de vele poppenhuizen die juist daarvoor zijn neergezet. Ik ben misschien maar een kwartiertje binnen geweest, maar ik heb mijn ogen uitgekeken. Een prachtige winkel waar ik zeker nog terug kom!

Zeer goede correcte levering op tijd.

Na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de staat van het pakket. Het kwam keurig op de afgesproken tijd. Snelle levering.

Heel fijn snelle levering !

Was er snel

Prima materiaal en snelle levering,top.

Prima materiaal en snelle levertijd, top.

Mooie poppetjes en ruime keuze

deze poppetjes besteld voor mijn bedrijf waarin ik oa familie opstellingen doe. Met deze bestelling mijn assortiment uitgebreid. Heel erg blij mee, mooie poppetjes, divers en goede kwaliteit. Ook de volgende dag al binnen.

Heel mooi

Hij staat ;) dochter super blij

Ideaal !

Dit geschenk bij de geboorte van het eerste achterkleinkind begint nu zijn vruchten af te werpen. Zoals ik vermoedde speelt de kleine meid er nu dagelijks mee, samen met alle tussentijds verkregen cadeautjes als huismeubels en poppen.

Snelle, duidelijke en correcte service!

Duidelijke en fijne website Goede prijzen Snelle service

Dorpsstraat 8