Prachtig speelgoed, helaas leek het tweedehands

Eindelijk gevonden en dacht bestellen maar. Vol enthousiasme uitgepakt.... plankjes in de hoeken beschadigd, een plekje aan de voorkant bijgeplamuurd, alsof het dus tweedehands was. Jammer zeker voor deze prijs!

Snel en correct

Snelle levering Mooier dan verwacht Goede kwaliteit!

Top service!!!

Ik had een poppenkast voor onze kleindochter besteld, maar omdat deze uit het assortiment ging en er in mijn bestelling een foutje zat is er na wat heen en weer gebel en verstuurd, en nog steeds lukte het niet hem compleet te krijgen, ook de tijd begon te dringen! (Gelukkig wist opa dit met knutselen op te lossen) we kregen toen een telefoontje dat we de poppenkast gratis kregen voor de gang van zaken ....dit vonden wij een meer dan fantastisch gebaar.. Deze mensen hebben echt hart voor hun zaak.. Nogmaals bedankt ook van kleine liv...

Goede service en communicatie!

Het poppenhuis bleek toch nog niet leverbaar bij de leverancier. Maar we werden goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk is het toch nog snel geleverd. Kortom goede communicatie en prima service!

Tevreden

Na een onvolledige levering toch nog mijn juiste pakket ontvangen. Heel tevredeN dat dit zo snel ging

Mooie set muziek instrumentjes gekocht voor peuter. Met 1 instrumentje was iets. Meteen werd er een nieuwe opgestuurd, rechtstreeks naar de jarige peuter. Top !

Snelle vlotte bestelling

Goede ervaring, alles snel gevonden op de website. Makkelijk betalen, snel opgestuurd !

Super service op afstand!

Zelfs wonend in België een super service middels mailcontact. Heel netjes en denkt absoluut mee over de diverse opties.

Super mooi en stevig barbiehuis gekocht mijn dochter is er super blij mee en hij is mega groot precies wat ik hoopte

Heel mooi speelgoed!

Op ziek naar roze auto voor kleindochter die 3 wordt kwamen we op de site terecht. Heel veel mooi speelgoed gezien. Daarom naast een roze ijscokar ook gelijk een mooie houten kampeerbusje gekocht! Alles kwam snel en goed verpakt binnen. Zag de volgends dag nog meer moois op de site. Dus ik kom zeker nog een keer terug!

Helemaal prima

Snel en Poppetjes helemaal naar verwachting. Prima!

Kan niet beter Meteen verstuurd

Slechte bezorging

De meubeltjes zijn prachtig. De bezorging liet helaas te wensen over. Hoewel ik steeds thuis was, kreeg ik een bericht: » bezorging mislukt ». De volgende dag kon ik het pakje ergens bij een tankstation ophalen. Ik vind het kwalijk dat de bezorger van DHL beweert dat ik niet thuis was, terwijl ik wel gewoon thuis was.

Goede levering

Goed verpakt en op tijd geleverd

Prachtig speelgoed

Super leuk en mooi (Goki) speelgoed. Dochter van 3 helemaal blij. Snelle verzending en goed verpakt.

Super leuk poppenhuis

Als je de tijd neemt om het huis stap voor stap volgens de instructie in elkaar te zetten, krijg je een prachtig poppenhuis, stevig en stabiel. Daarbij kocht ik enkele 15 cm barbiepoppen. Blij met het resultaat.

Heel behulpzaam.

Er wordt goed geluisterd naar de klant.

Snel, Acceptable prijs!

Fijn dat ze deze soort hebben. Goed dat aanbod, levering en prijs kloppen.

Heel mooie boekenkast voor kindje van 1

Heel mooie boekenkast voor kindje van 1

Prima ervaring met mooie spullen

De gekochte spullen zijn van prima kwaliteit en werden snel bezorgd. Zeer tevreden!

snel geleverd en netjes verpakt

Ik was nieuw met Het Houten Poppenhuis; een vriendin wilde graag een cadeau uit deze (web)winkel. Meteen heb ik het besteld en de volgende dag was het binnen; keurig verpakt. Daarnaast veel betaalmogelijkheden, erg fijn.

Zeer tevreden zowel qua levertijd en product.

Bestelling de volgende dag geleverd en een mooie kwaliteit.

goede service

Snelle en correcte levering van een hele leuke poppentent en kleertjes.

Geweldige en snelle levering. prachtig poppenhuis

Mooie duidelijke site. Ruime keuze in prachtige poppenhuizen. Snelle en goede levering. Duurzaam en mooi afgewerkt huis in vrolijke kleuren.

SUper

Eindelijk een poppenhuis voor de boys gevonden; super mooi kwaliteit,super eenvoudig handleiding om te monteren! Zeeeertevredennn

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen