Zeer goed, snelle levering

Ruime collectie, goede prijzen, snel geleverd

Alles volgens verwachting en bestelling was snel binnen.

Superleuke poppetjes!!

Hele snelle levering. De poppetjes hebben precies de goede maat voor mijn poppenhuis

Thank you!

Thank you!

Een prachtige winkel

Enigszins onwennig door het net geïntroduceerde mondkapjes beleid stap ik op een zaterdag de winkel binnen om een internetbestelling op te halen en ik ben gelijk verrast door de ruimte, het aanbod en het vriendelijke personeel. Na een korte kennismaking langs de eerste schappen vol prachtig houten speelgoed, word ik door een medewerker vriendelijk te woord gestaan tijdens het afrekenen van mijn bestelling en als ik aangeef nog even rond te willen kijken, word ik er door haar op geattendeerd dat er beneden nog een verdieping is met nog meer mooi speelgoed. Daar aangekomen zie ik twee andere klanten samen overleggen over het aan te schaffen poppenhuis, terwijl hun (klein)dochter ondertussen heerlijk aan het spelen is in de vele poppenhuizen die juist daarvoor zijn neergezet. Ik ben misschien maar een kwartiertje binnen geweest, maar ik heb mijn ogen uitgekeken. Een prachtige winkel waar ik zeker nog terug kom!

Zeer goede correcte levering op tijd.

Na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de staat van het pakket. Het kwam keurig op de afgesproken tijd. Snelle levering.

Heel fijn snelle levering !

Was er snel

Prima materiaal en snelle levering,top.

Prima materiaal en snelle levertijd, top.

Mooie poppetjes en ruime keuze

deze poppetjes besteld voor mijn bedrijf waarin ik oa familie opstellingen doe. Met deze bestelling mijn assortiment uitgebreid. Heel erg blij mee, mooie poppetjes, divers en goede kwaliteit. Ook de volgende dag al binnen.

Heel mooi

Hij staat ;) dochter super blij

Ideaal !

Dit geschenk bij de geboorte van het eerste achterkleinkind begint nu zijn vruchten af te werpen. Zoals ik vermoedde speelt de kleine meid er nu dagelijks mee, samen met alle tussentijds verkregen cadeautjes als huismeubels en poppen.

Snelle, duidelijke en correcte service!

Duidelijke en fijne website Goede prijzen Snelle service

Mooie poppenhuis

Product voldoet aan verwachtingen.

Top huis!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van producten. Zeer leuk huis, stevig en goed vast in elkaar te zetten en top kwaliteit!

Zeer snelle service. Zeer communicatief. Zeer snelle verzending. Dank

Zeer snelle service. Zeer communicatief. Zeer snelle verzending. Dank

Maakt de verwachting van het speelgoed waar

na één dag al in huis, dus zeer snelle levering. Alleen jammer dat de bezorger niet even geduld had, lag een briefje in de bus dat het pakje bij de buren lag, terwijl er wel iemand thuis was! Maar met de inhoud van het pakje zal onze kleindochter heel blij zijn.

Vriendelijk en vlot contact

Mijn vraag per mail werd zeer snel en prettig beantwoord.

Klantvriendelijk

Goed geholpen naar zoektocht spullen, vriendelijk, vlug geleverd

Great

A great entertainment for the kids

Uitstekende webshop

Het bestellen en betalen ging supersnel, het pakket werd vlot thuisbezorgd en was mooi ingepakt. Er bleek een onderdeel te ontbreken, waar de webshop niets aan kon doen. Ze hebben dit direct opgelost, namen contact op met de leverancier en ik heb het ontbrekende deel nog binnen een week alsnog bezorgd gekregen. Ik ben ontzettend tevreden en zou hier zeker terugkomen.

Super snel en goede kwaliteit

Wat een mooi product en super snelle levering!

Super service!

bestelling geplaatst. Helemaal leuk. Snel binnen. Bestelling was helaas niet helemaal compleet. Contact gehad en echt super opgelost! Leuke spulletjes en een blij kind en hopelijk een blij droomvriendje haha.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen