Mooi product, te laat bezorgd

Kwalitatief mooi product, goed verpakt. Op za. besteld, pas op woensdag bezorgd.

Super contact.

Ik had contact om dat de keuken op dat niet leverbaar waar, het contract was op dat moment super. Wij hebben van de week de keuken besteld, hij staat nu boven. Ons ventje krijg het op 7nov. De service was als super, wij verwachten ook geen verrassing straks met uitpakken.

Snelle levering, top product

Makkelijk te bestellen en snelle levering en product is zoals ik wilde!

Geweldige service. Aardige mensen( Esther;)

Hele prettige ervaring zeer klantgericht

Super kwaliteit en snelle verzending

Hele mooie kwaliteit poppenhuis. Hier kunnen onze meiden jaren plezier aan hebben..Omschrijving om in elkaar te zetten was super ,alle schroefjes zaten netjes apart verpakt top!

Super service

Net even anders

Ondanks dat er veel aanbieders zijn weet dit bedrijf zich in hun assortiment icm prijs en leversnelheid te onderscheiden.

Prima en duidelijk

Prima gesprek gehad en de volgende dag was de levering binnen.

Waarmaken zoals beloofd

Bestelling inderdaad de volgende dag afgeleverd. Goed verpakt. Prijs was ook lager dan bij andere sites.

Heel degelijk en mooi afgewerkt! Ook heel handige instructies

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Alles super

Das Puppenhaus war eine Überraschung für meine Enkelin... Die war richtig begeistert.. Es war alles heile nicht eine Macke.. Oder Fehler... Gerne wieder... Das einzige was da stand Versandkosten frei ab 50€. Leider mussten wir die Versandkosten zahlen... Aber naja

Leuke zaak

POP was boven verwachting zo mooi

Prachtig speelgoed, helaas leek het tweedehands

Eindelijk gevonden en dacht bestellen maar. Vol enthousiasme uitgepakt.... plankjes in de hoeken beschadigd, een plekje aan de voorkant bijgeplamuurd, alsof het dus tweedehands was. Jammer zeker voor deze prijs!

Snel en correct

Snelle levering Mooier dan verwacht Goede kwaliteit!

Top service!!!

Ik had een poppenkast voor onze kleindochter besteld, maar omdat deze uit het assortiment ging en er in mijn bestelling een foutje zat is er na wat heen en weer gebel en verstuurd, en nog steeds lukte het niet hem compleet te krijgen, ook de tijd begon te dringen! (Gelukkig wist opa dit met knutselen op te lossen) we kregen toen een telefoontje dat we de poppenkast gratis kregen voor de gang van zaken ....dit vonden wij een meer dan fantastisch gebaar.. Deze mensen hebben echt hart voor hun zaak.. Nogmaals bedankt ook van kleine liv...

Goede service en communicatie!

Het poppenhuis bleek toch nog niet leverbaar bij de leverancier. Maar we werden goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk is het toch nog snel geleverd. Kortom goede communicatie en prima service!

Tevreden

Na een onvolledige levering toch nog mijn juiste pakket ontvangen. Heel tevredeN dat dit zo snel ging

Mooie set muziek instrumentjes gekocht voor peuter. Met 1 instrumentje was iets. Meteen werd er een nieuwe opgestuurd, rechtstreeks naar de jarige peuter. Top !

Snelle vlotte bestelling

Goede ervaring, alles snel gevonden op de website. Makkelijk betalen, snel opgestuurd !

Super service op afstand!

Zelfs wonend in België een super service middels mailcontact. Heel netjes en denkt absoluut mee over de diverse opties.

Super mooi en stevig barbiehuis gekocht mijn dochter is er super blij mee en hij is mega groot precies wat ik hoopte

Heel mooi speelgoed!

Op ziek naar roze auto voor kleindochter die 3 wordt kwamen we op de site terecht. Heel veel mooi speelgoed gezien. Daarom naast een roze ijscokar ook gelijk een mooie houten kampeerbusje gekocht! Alles kwam snel en goed verpakt binnen. Zag de volgends dag nog meer moois op de site. Dus ik kom zeker nog een keer terug!

Helemaal prima

Snel en Poppetjes helemaal naar verwachting. Prima!

Kan niet beter Meteen verstuurd

Dorpsstraat 8