Keurig verzorgd op tijd afgeleverd.

Geweldige service

Goed materiaal en tijdig bezorgd

Keurig

Een dag later dan beloofd geleverd, anders was het een 10 geweest. Ruim assortiment. Netjes verpakt. Prijzen iets onder het gemiddelde van andere webwinkels voor hetzelfde produkt.

De poppetjes zien er in het echt nog leuker uit dan op de foto.

De poppetjes zijn voor mijn kleindochtertje. Zij is volgende week jarig en krijgt ze dan pas. Weet dus niet hoe zij reageert en er mee speelt.

Mooie winkel

Super goed en ingepakt!

Cadeau was er snel! Had een opmerking gedaan dat het een cadeau is, en ze hebben het heel leuk ingepakt! Zo blij mee!

Zeer goed.

Leuke letters, vlotte verzending.

aantrekkelijk uitziend en duurzaam speelgoed

Het is fijn dat er duurzaam speelgoed van hout gemaakt wordt. Daarbij ziet het er ook nog eens leuk uit voor de kinderen. Speelplezier is verzekerd!!

Kan nog geen eindoordeel geven.

Dinsdag 7 dagen geleden een tafeltje en stoeltjes besteld. Voor 1500 besteld dezelfde dag verzonden stond erbij, in ons geval zou dat woensdag moeten zijn. Niets meer gehoord. Donderdag zelf even met ze gebeld, antwoord was dat het direct van de leverancier verzonden zou worden, en dat dit enkele dagen kon duren. Inmiddels is de tekst qua levertijd op de website aangepast in 1-3 werkdagen. Vandaag is het weer dinsdag en hebben we verder niets meer gehoord over de bestelling, maar wel deze enquete ontvangen. Het zal wel een keer goedkomen, maar een positief oordeel zit er nu niet in.

Good!

Good!

Zéér tevreden.

Mooie kwaliteit producten. Uitstekend verpakt. Snelle levering. Goede prijs in verhouding tot product. Zéér tevreden.

Prachtige producten

Heel blij met mijn pannetjes en houten kistjes met fruit en groente om een keukentje aan te kleden. Levering was heel netjes en op tijd.

Wisselvallig

De bestelling en levering liepen allemaal lekker vlot hier kun je niks van zeggen. Over het huis zelf zijn we niet helemaal tevreden, voor dit geld verwacht je wel een iets steviger poppenhuis. De lamineer laat op verschillende plekken al los en de schroefgaten zitten bij lang niet alles op de juiste plek waardoor het heel lastig is om bout en moer recht op elkaar te schroeven.

Prachtig materiaal en super snel geleverd

Leuke keuze, mooi materiaal. Mijn kleindochter zal er blij mee zijn!

Mooi product met kwaliteit

Goede kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten.

Goeie service

Goeie service en word netjes behandeld met vragen. Erg klantvriendelijk Gr Jos

Leuk poppenhuis maar beschadigd

Het is een mooi, groot poppenhuis, maar er zitten veel beschadigingen op helaas. Het in elkaar schroeven gaat moeizaam.

Goede spullen en snel bezorgd!

Het houten poppenhuis heeft een groot assortiment aan spulletjes die de kinderen kunnen gebruiken in hun spel. Fijn materiaal!

Uitstekende ervaring

Duidelijke website en vriendelijke bediening aan de telefoon en in de winkel. De kleinkinderen zijn blij met de meubels

Ik vond dat het bestelde cado snel binnen was

Alles klopte

Uitstekende service

Vlot geleverd. Goede communicatie.

Mooie producten, website is matig.

Mooie producten. Veel keuze. Website is traag en onhandig. Onhandig dat je geen favorieten van favorieten lijst kan halen.

Speelgoed ontvangen maar deze leek niet goed in elkaar gezet. Het scheen zo te horen om het speelgoed extra dimensie te geven. Maar omdat ik het gek vond waren ze bij 'het houten poppenhuis' toch bereidt mij een nieuwe toe te sturen om te vergelijken. Dat vind ik nou top service, ook de klantvriendelijkheid en begrip die zij tonen vind ik super. Heel erg bedankt Esther. Ik zal zeker opnieuw via Het Houten Poppenhuis bestellen!

Zeer behulpzaam

Mooi & zeer goede kwaliteit, dochtertje in de wolken.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen