Prachtig

Zit prima in elkaar en makkelijk te monteren. Dat er zelfs aan gedacht is de schroefjes in de kleur van het huis te doen, geweldig! Ben zeer tevreden.

prima sevice

Na de bestelling werd er nog meegedacht en goed gecommuniceerd

Zeer tevreden!

Mooie houten, stevige speelgoedkist gekocht.(boerderijdieren) Prima materiaal, zeer degelijk! Onze kleindochter en wij zijn er heel blij mee. Goede service. We kunnen deze winkel aanraden!

Mooie pop, snelle levering! Top!

Mooi cadeau gekocht voor mijn nichtje. De volgende dag al bezorgd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Mooie poppen en snel geleverd

Poppen Ayla en Amalia gekocht en ze zijn erg mooi. De kleindochters zijn er blij mee.

Betrouwbaar en snelle levering

Zeer tevreden met de kwaliteit en levering.

Het poppenhuis is helemaal geweldig!mijn dochter heeft er veel plezier van.

De meisjes zij heel blij

De mansion van Barbie is heel leuk! Barbies hebben nu een groot en mooi huis te wonen!

Weet het nog niet.

Poppenhuis nog niet ontvangen.

Groot succes!

Niet vaak mijn dochter zo blij gezien. Erg mooi poppenhuis, uren speelplezier

Mooi aanbod, goede klantenservice

Mooi aanbod aan kwaliteitsvol speelgoed. Er werd iets fout geleverd maar dit werd zeer correct opgevolgd en opgelost.

Snelle bezorging verpakking kon beter

Snelle bezorging maar de bezorger bracht deze door hier totaal kapot Maar product is uitstekend

Superleuk! Een waar feest in het poppenhuis!

De kleine kadootjes, het taartje, de ijsjes... en dan hangen er ook nog slingers in het poppenhuis! Wie viert vandaag zijn verjaardag? Leuke set, voor urenlang speelplezier

Erg mooi!

Ik vond hem iets te smal

Ik vind de pop heel mooi en een leuke tas heeft zij

Regel ook je klantenservice

Als er iets niet past, stel dan niet onmogelijk strenge regels op voor een retour, maar denk met je klant mee. Ik bestel niet weer iets bij deze webshop.

Hele snelle levering en goede informatie! Achternichtje was heel blij met haar cadeau!

Overzichtelijke en prima website. Goede service en klantvriendelijkheid. Alles op tijd verstuurd.

Correct afgehandeld

Gemakkelijk en snel

Vriendelijk en vlot

Perfect!

Mooie popjes.

Popjes voldoen aan beschrijving. Had wel graag meer keuze gehad.

Mooie kwaliteit, veel keuze!

Mooie kwaliteit, veel keuze

Vanwege Corona kon ik helaas niet aanwezig zijn bij de verjaardag van mijn nichtje. Ik weet dat ze al heel lang een stapop op haar wensenlijstje had staan en via Google ben ik gestuit op het Houten Poppenhuis. Ze hebben mooie en kwalitatief stevige poppen en kledingsetjes voor een fijne prijs. Cadeaus van mijn nichtje zijn op tijd bezorgd en ook mooi ingepakt. Het klantcontact met het Houten Poppenhuis heb ik dan ook als zeer fijn ervaren. Zeker een aanrader.

Snelle levering , mooie kwaliteit

Voor het eerst iets besteld, alles klopt. Fijne communicatie en supersnel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle vriendelijke service

Na de bestelling komt er snel een reactie. De laatste spullen heb ik zelf opgehaald in Dussen, vriendelijke ontvangst daar.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen