Prachtige speelgoed boerderij

Professioneel en zorgvuldig ingepakt

Snelle levering.

Mooi poppenhuis

Perfecte service

Bestelling kwam reeds na 3 dagen aan. Perfecte opvolging.

Woensdag morgen besteld, donderdag middag geleverd....zeer mooie webshop

Zo een goede service. Alles zo mooi ingepakt

Goede spullen correcte levering!

Behang besteld, alles prima in orde

Goed en snel geleverd

Ga zo verder

Leuke website!

Goede service!

zeer snelle levering

Het Houten Poppenhuis leverde al de volgende dag en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket de deur uit was gegaan.

top

mooie pop ontvangen, alleen hij stonk duf

Zijn super blij met ons aankoop. Was heel makkelijk in elkaar te zetten

Snel geleverd en heel mooi poppenhuis,stevige meubels, Precies wat we zochten!

Mooi poppenhuisbadje

Maar stuur het toch terug. Op de foto staan een badje, een wc en wastafeltje. Het lijkt alsof je ze alledrie als setje koopt maar dat is niet zo. Hoewel het vermeld staat, moet je goed opletten wat er staat. Die informatie mag wel wat duidelijker. Heb nu een compleet setje ergens anders besteld.

Snelle levering goeie kwaliteit netjes verpakt.

Levering ok, poppenhuis minder afgewerkt

De levering was snel en correct. Echter vond ik het jammer dat het poppenhuis op zich niet heel netjes was afgewerkt. Op bepaalde plaatsen was er al wat beschadiging van de tekeningen/stukjes uit. Toch jammer voor een poppenhuis van 100€. Als je dat niet heel erg vind is het verder een goeie service! Mvg Sarah

Toppie

Zo genieten

Super bedrijf met fijne communicatie! Zal zeker wel weer eens een bestelling gaan plaatsen. Dikke 10

Perfected levering en productkwaliteit

Mijn order werd snel en goed verpakt geleverd. Ook het bestelde product is van goede kwaliteit. Mooi!

Duidelijke site,snelle levering

Mooi behang, nog niet verwerkt in poppenhuis. Ben erg benieuwd hoe dat gaat met sticker versie.

Heel mooi poppenhuis!

Mooi en groot poppenhuis in een zeer goede kwaliteit. De bijgeleverde meubeltjes zijn heel leuk en maken het af.

Fijne en snelle Levering

Zie hierboven

Volgens afspraak geleverd en het poppenzitje ziet er, nu nog in de verpakking) goed uit.

Top !

We werden snel en efficiënt geholpen. De verzending gebeurde ook zeer snel en de betaling verliep via een veilige link. Dank je !

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen