Pluspunten

Na de bestelling is alles vlekkeloos verlopen, zowel het verzenden als het artikel. Voor ons de eerste maal via internet maar een tien.

.??? Geen idee!

Pluspunten

Snelle levering. Prima verzorgd

Nvt

Pluspunten

Pakketje vlot verstuurd. Duidelijke communicatie

Pluspunten

Vlotte, correcte afhandeling, snelle levering van een zeer mooi en kwaliteitsvol poppenhuis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel geleverd.

Het Eichhorn roze poppenhuis valt tegen. Veel onderdelen gebroken of beschadigd of niet aanwezig. Ik heb inmiddels 2x per mail verzocht de niet of beschadigde onderdelen te vervangen. Ik mocht tot op heden geen enkele reactie meer ontvangen. Voor mij geen houten poppenhuis meer ! Ik heb besloten de onderdelen ergens anders te bestellen van een ander merk en daarbij niet te vergeten een stuk goedkoper ! Het Houten Poppenhuis heeft echt steken laten vallen !

Pluspunten

Zeer vlotte verzending. Speelgoed is precies zoals de vermelding op de website. Mogelijk volgen er meer bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige babypop.

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending

poppenkleertjes pasten de pop niet, zonde want behoorlijk duur (3 stuks gekocht)

Pluspunten

Leuk assortiment

Houten poppenmeubels kunnen soms loslaten. Misschien andere lijm gebruiken?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Terugbelafspraken nakomen! Webiste(voirraad bijhouden) verbeteren. Checken of iets daadwerkelijk op voirraad of niet is

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heb ik helaas niet het pakket wat ik besteld heb is nu na een week nog niet binnen

ik zou een andere bezorger nemen ze hebben al 5 keer de leveringsdatum verschoven en het pakket heb ik nog steeds niet ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, goed materiaal.

Pluspunten

Heel mooie poppenwagen gekocht, die binnen afgesproken tijd van een dag ook bezorgd werd. Prima service!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Fijn telefonisch contact met Uw medewerkers. Correct geïnformeerd en perfecte bezorging

Zou er geen kunnen noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten.

Geen mening heb nog maar 1 maal besteld, maar zal in de toekomst zeker nog bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en ik ben ontzettend blij met mijn product :)

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Website van van Het Houten Poppenhuis is overzichtelijk een waar speelgoedparadijs. Bij het transportbedrijf DPD ging de levering niet goed, pakketje niet ontvangen(wel getekend voor ontvangst!!) Keurig contact met medewerker van Het Poppenhuis en snel tot oplossing gekomenen, dank hiervoor. Opnieuw is de bestelling verzonden en deze keer optijd ontvangen via PostNL.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Sneller geleverd. Vrijdag besteld, zou maandag geleverd worden. Tot onze verbazing was het zaterdag al bij onze buren afgegeven. Snelle levering. Fijne duidelijke website. En zoals verwacht goed verpakt. Alle sterren verdiend.

Niets

Dorpsstraat 8