3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afwerking meubeltjes en kwaliteit van de plastic meubelen. Sommige zijn beschadigd of zitten onder de zwarte strepen. De houten meubelend zien er veel mooier uit.

Pluspunten

Snelle levering prachtig poppenhuis!

Misschien erbij vermelden dat het poppenhuis zelf in elkaar gezet moet worden. Dit is best nog een hele klus. Je hebt meer dan 2 handen nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Pluspunten

Super geholpen Zo fijn

Pluspunten

Goede producten snelle levering

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

10 punten voor de snelle service! Ook aan de telefoon keurig te woord verstaan !!!

Pluspunten

Pluspunten

Prima levering, op tijd en netjes

Pluspunten

Houten poppenhuis is een kerstcadeau. Dus nog niet uitgepakt

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Goed telefonisch te bereiken en houden goed rekening met de wensen voor bezorgdagen.

Pluspunten

Even vooraf hoe ik bij jullie website terecht ben gekomen. Ik heb gegoocheld op poppen met haar. Daarna had ik een leuke pop gevonden. Maar kon moeilijk terugkomen op die bewuste pop. Maar ik denk dat, dat meer aan mijn ligt dan aan jullie website. Inmiddels zijn de 2 bestelde poppen thuis. In goede orde ontvangen. Bedankt!

Op dit moment zou ik het niet weten. Maar ik zal zeker nog een keer jullie website bezoeken, want ik ben namelijk nog op zoek naar kleine popjes met haar. Nou, tot gauw!

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, aardige service

Niet tevreden over produkt van our generation. Paarden zadel te groot en blijft niet goed zitten om zijn middel. Broek van pop blijft steeds afzakken.

Pluspunten

Heel snelle en goede service! Binnen 24 uur had ik een prachtig poppenhuis binnen..

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, zonder tegen vallende beschadigingen. En korte comunicatie voor evt vragen of problemen. Een aanrader!!

Pluspunten

Behulpzaam, alles kan en mag op verzoek worden vastgehouden en gedegen uitleg. Aanstekelijk enthousiast geholpen zonder enige drang. Kortweg zeer goed!

Wij kwamen uit Den Haag en het bedrijf zelf vinden was een beetje onduidelijk aangegeven aan de buitenkant vanaf de weg/ straat.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Super snelle levering van mijn bestelde artikel!

Pluspunten

Tevreden

Zou het niet weten,was toppie

Pluspunten

Snelle verzending: bestelling geplaatst op woensdagavond, vrijdag geleverd. Dochters zijn gek op het Kidkraft huis. Wel een serieuze montage job.

Een bericht met de info dat de bestelling verwerkt wordt zou handig zijn.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen