geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Poppenbed legler besteld voor mijn kleindochter haar verjaardag. Op tijd geleverd maar slechte kwaliteit . Vandaag een dag voor de verjaardag van ons kleinkind het bedje on elkaar gezet. Toen kwamen we er achter dat er een knop afgebroken was...waarschijnlijk aan de lijmresten te zien was deze in de fabriek al een keer geplakt. En scheuren in het deel van de spijlenkant van het bedje. Het houten poppenhuis gebeld ...maar alles moet per mail. Heb er geen vertrouwen in dat het voor morgen de verjaardag van onze kleindochter is opgelost. Baal er enorm van... U geeft in uw reactie aan dat u het spoedig hebt of gaat oplossen. Maar ik moet wel op de verjaardag van mijn kleindochter een kapot bedje geven en.het bestellen van nieuwe onderdelen duurt ook.weer een poosje...

Sneller en makkelijker problemen van klanten oplossen

Pluspunten

Snelle levering en product is zoals beloofd.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

geen commentaar

Pluspunten

Bestelling keurig op tijd geleverd. Prachtige pop.

Relatief grote doos met veel verpakkingsmateriaal (van papier, dat wel)

Pluspunten

Ik schrok na mijn bestelling omdat het product achteraf niet op voorraad was. Ik heb gelijk een emial gestuurd, die de volgende ochtend vroeg al was beantwoord: ik had het laatste product besteld. Een ontzettend snelle, persoonlijke reactie waar ik natuurlijk heel blij mee was! Bravo voor de klantvriendelijkheid!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering. Wat een gedoe! Drama om dat poppenhuis in elkaar te zetten. Planken waren al beschadigd. kwaliteut super slecht. Kleine dakje is al gelijk stuk. Viel er gelijk af bij het schroeven. Achterkant schiet steeds los. Heel jammer dit! Ze heeft er niet eens mee gespeeld en zit vol mankementen. Het gaat om de sweet savannah barbiehuis

Pluspunten

Uitstekende service, ook als zij het juridisch gezien niet hoeven geven. Chapeau!!!!

Verbeterde controle op de inhoud van de te versturen pakketten.

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

Duidelijke website, mooi product, snelle levering, goed verpakt, achteraf betalen

Stuur niet te snel reminders voor het invullen van een beoordeling, volgens mij 3 in 5 dagen

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

super aardige mensen, snelle levering en een goede service

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zit er erg mooi uit.

Niet van toepassing om verbeterpunten aan te geven.

Pluspunten

Super materiaal en eenvoudig te moteren. De kids zitten erop en vinden het nu leuk om op te ruimen

Pluspunten

Lovely barbie home. My daughter is over the moon. We spent 2 fun hrs putting it together and now she can't stop playing with it. It was also delivered quickly and easily.

Pluspunten

Het is goed verzorgt, maar het is jammer dat het verpakt is in een grote doos opgevuld met plastic. Dat zie ik liever anders. Verder mijn complimenten

meer passend inpakken svp

Pluspunten

Goede service, adequaat telefonisch contact.

Pluspunten

Prima levering. Prachtige bruine pop voor mijn kleindochter!

Pluspunten

Prima prijzen, goede kwaliteit poppenhuis, snelle levering.

Pluspunten

De duidelijkheid: what you see is what you get. Levering, verpakking, gebruiksgemak: allemaal prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer nette afhandeling van beschadigd gearriveerd product

Vervoer van de bestelling wellicht wat ruimer inpakken zodat het wat beter tegen een stootje kan.

Dorpsstraat 8

4271AC Dussen