Pluspunten

Snelle service. Duidelijk. Vakbekwaam.

Misschien vragen na Installatie of ik ( de klant) een uitleg wil.

Pluspunten

Werken vriendelijk, snel, correct en schoon. Beeindigen de installatie, zoals afgesproken.

Hadden een dag voor montage afgesproken. Monteur zou vooraf contact opnemen voor het tijdstip, dat hij zou komen. Is niet gebeurd, kwam wel de afgesproken middag.

Pluspunten

snel en vakkundig

Pluspunten

Snelle reactie om problemen op te lossen, zelfs in het weekend.

Pluspunten

Zeer snelle en goede service Goede prijs/kwaliteit Kennis en kunde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

communicatie over installatie, tijdstip. is waardeloos. laten je zo 2,5 uur zitten zonder enige info. ik heb nog 6 huizen van de bank te voorzien van nieuwe cv installaties , maar dit doe ik beslist niet hier. onze tijd is net zo waardevol als hun tijd . alle telefoonnummers zijn vermeld,maar communicatie was gewoon slecht , alleen als je iets vroeg kwam het mondjesmaat eruit .

Pluspunten

Toen mijn CV-ketel defect was heb ik Lanser Installatietechniek gebeld terwijl ik klant was bij een andere firma. Lanser Installatietechniek kon mij precies dezelfde nieuwe ketel leveren tegen 1000 euro minder dan het andere bedrijf. Dat was een enorm verschil! De ketel is met alle zorg de volgende dag al geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de monteur, die zijn werk heel zorgvuldig heeft gedaan. Uiteraard laat ik nu ook de onderhoud van de ketel bij Lanser Installatietechniek doen. Zij komen jaarlijks de ketel onderhouden, terwijl het andere bedrijf eens in de twee jaar langskwam. En ook hiermee is Lanser Installatietechniek goedkoper. Ik ben heel blij dat ik contact met Lanser Installatietechniek heb gezocht.

Pluspunten

flexibel, snelle levering en nette installatie. ze kwamen op de afgesproken tijd.

Pluspunten

Scherpe prijzen Goede afspraken Goede afhandeling (montage)

Pluspunten

Snelle service, en mooi geinstalleerd, super ketel. Valliant ecotec plus vhr 25-30

Niet dat ik weet..

Pluspunten

Snelle service. scherpe pEenrijs. Al de oude spullen meegenomen.

Misschien voor een extra prijs de muur waar de ketel aan hing met de oude boorgaten etc bijwerken

Pluspunten

Vriendelijke installateur en professioneel werk.

Kijk even of de thernometer wel aangesloten kan worden.

Pluspunten

Great engineer!

Pluspunten

Snelle service,perfecte prijs/kwaliteit volgens afspraak,geen onverwachte extra kosten. Door Jan keurig verzorgde installatie van nieuwe Vaillant ketel. Waar kon,Jan geholpen. Op vraag van Jan,ben je een beetje handig en technisch,wil je misschien de thermostaat monteren,natuurlijk,geen probleem. Echt perfect.

Sorry,kan ze niet bedenken.

Pluspunten

Snel en overeenkomstig te offerte een nieuwe cv ketel geplaatst.

Pluspunten

Snelle service, aardige mensen, alles keurig achtergelaten, behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes gewerkt.

Pluspunten

Really Good service

Pluspunten

Netjes duidelijk,vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig verzorgde installatie van een nieuwe cv ketel

geen

Pluspunten

Beleefd, klantgericht, goede prijs/kwaliteit

Geen getekend sercvicecontract Laat het even weten wanneer een afspraak later mocht worden

Pluspunten

Zeer netjes geïnstalleerd. Erg vriendelijk

Nog geen

Pluspunten

Zeer snelle levering, enkele dagen tussen bestellen en plaatsen! Scherp geprijsd. Kundig, weten wat ze doen. Goed bereikbaar bij vragen. En tijdens de werkzaamheden steeds bereid tot uitleg.

Klanten het advies geven de trap (ketel hangt op zolder) af te dekken omdat er veel materiaal van beneden naar boven v.v. moet.

Pluspunten

Super ondanks dat ik zo maar binnenkwam in een hele drukke tijd hebben zei mij toch nog geholpen een nieuwe ketel te plaatsen tot laat in de avond echt super.

Luzernestraat 138

2153 GN Nieuw-vennep