Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een duidelijk beeld van tevreden klanten: sterke kwaliteit en duurzaamheid van de trapmatten. Daarnaast wordt snelle levering en een nette verpakking genoemd. De communicatie en de service komen vaak positief naar voren, met duidelijke stappen tijdens het aankoopproces. Over het geheel genomen lijkt de ervaring positief en betrouwbaar.
Ze zijn oersterk en hebben anti slip. De bijgeleverde tape is enorm krachtig. Na 17 jaar een tweede set gekocht. Niet omdat ze versleten waren, maar omdat we een ander kleurtje wilden.
14 June 2026
Aline
Bleskensgraaf
Onlangs enkele trapmatten besteld voor mijn zoldertrap... de matten waren erg fraai en van goede kwaliteit, maar helaas bleek de standaardmaat van Mico step net niet te passen op de bewuste trap... Maar één telefoontje en de hierop volgende retourzending werd dit keurig opgelost en was het door mij betaalde bedrag binnen een week op mijn rekening teruggestort. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan andere kopers
15 May 2026
Dann
Den Haag
Ik heb de zwarte halve maantjes gekocht. Ik had deze heel lang geleden al een keer eerder aangekocht en de halve maantjes werken perfect! Ik heb nu een extra set besteld voor op de andere trap. Zelfs na 10 jaar blijven ze door de dubbelzijdige tape perfect liggen. Ze slijten niet en zien er nog steeds heel mooi uit.
28 March 2026
Majorie
Hoogeveen
Snelle en correcte afhandeling van dr bestelling Goed verpakt pakket.
16 March 2026
Hans
Helmond
De trap, net geschilderd, moest veiliger. Echt fraai vonden we maantjes niet, maar deze zijn veilig en de beste qua vormgeving, vinden wij. Antislip en ze beschermen het loopvlak. Verkoopproces: De aangevraagde staaltjes werden snel geleverd. Goed om te zien welke kleur het best past op die plek, met dat licht. Het aankoopproces werd duidelijk begeleid. We kregen bij iedere stap een bericht, helder. De levering was goed verpakt. In het pakket zat een helder stappenplan, hoe we de maantjes konden aanbrengen. Het aanbrengen ging goed. En nu uiteindelijk op de trap, ziet het totaal er goed uit, maantjes kunnen er dus ook goed uitzien. En de trap is en voelt veiliger. Toppie. Missie geslaagd.
12 March 2026
Margo
Goirle
Makkelijk te plaatsen diverse de aangeleverde handleiding
9 March 2026
Jeroen
Montfort
Prima matten, we waren echt op zoek naar rubberen en anti slip matten. Helaas werkt het met de tape helemaal niet, hecht vooral niet aan het rubber. En aanbrengen ook niet heel handig. Nu dus elke mat met kit vastgeplakt, de randjes zitten nu ook prima vast, dit lukt echt niet met de tape. Dus de matten prima, bevestiging minder!
23 February 2026
Monique
Boxmeer
Het proefstukje wat ik heb gekregen is zo klein dat het amper te beoordelen is.
Beveelt niet aan
19 February 2026
Dennis
Klaaswaal
Prima product. Prima afmetingen. Ik heb de kunststof variant. Maar misschien nog wat meer keuze in kleur zou fijn zijn. Ik mis bv lichtgrijs of een andere lichte variant. Heb vooraf een proefstukje opgevraagd. Die vond ik best duur in verhouding tot de kleine afmeting die ik ontving. Met dat kleine stukje was het nog lastig
11 February 2026
L
HHW
Makkelijk te bevestigen en goed schoon te maken
17 January 2026
J
Kessel
Inmiddels een aantal jaren geleden, positieve ervaring mbt levering. Tijdens verloop van online bestelling kwam ik erachter dat ik de verkeerde kleuren code ingevoerd had. Bij telefonisch contact bleek dat deze order reeds verpakt werd. Gelukkig kon de order tijdig gecorrigeerd en geleverd worden. Kwaliteit van het product sinds aankoop onveranderd.
14 January 2026
HermanO
Utrecht
Mooie trampmaantjes eens wat anders dan de geijkte tapijt matten. Zien er mooi uit op de trap
1 January 2026
walter
DUIVEN
Snelle levering en zeer mooi resultaat
13 November 2025
Bart
Cadzand-Bad
Erg makkelijk te leggen en mooie uitstraling.
10 September 2025
pion
Eindhoven
Matériel très résistant . Une première commande en 2017 pour un escalier dans des chambres hôtes , facile à nettoyer et pas usure . Je recommande .
24 August 2025
HERVE
GUILLOUX
In 2006 voor het eerst in aanraking gekomen met Micosteps. Deze eerste lichting wordt nu pas vervangen. Goede duurzame traptreden, snelle levering van de bestelde producten, Kortom ik ben fan en beveel Micosteps van harte aan.
20 July 2025
Mandy
Katwijk ZH
Prodotto più piccolo rispetto ad altri tappetini, materiale plastico, mi aspettavo un materiale un po' più antiscivolo, immaginavo qualcosa di più performante rispetto al prezzo pagato. Fatto il reso, sono stati comunque molto efficienti nella spedizione, nel ritiro e nel rimborso.
6 July 2025
Carla
Levico Terme
de trapmatten werden snel geleverd en het leggen was bij ons zeer eenvoudig en zonder snijwerk
7 April 2025
Gerard
Enschede
Maantjes zien er goed uit en passen perfect bij de kleuren van de trap. Er was bij het inpakken van de zending vergeten om een aantal losse maantjes mee te sturen. Werd snel en zonder vragen opgelost en nagestuurd. Tis wel even een klusje om voor 3 trappen voor elke trede 5 stukjes tape te knippen en plakken maar als het zit is het mooi en stevig. Gratis tip aan MicoStep: Ik denk dat nieuwe klanten blij zouden zijn als de tape alvast op de maantjes zit (als optie). Kan je gelijk los na ontvangst.
4 April 2025
Richard
Papendrecht
Konen hun afspraken na.
4 April 2025
Toon
Asten
Bestellen was eenvoudig en was na enkele dagen al binnen.
31 March 2025
Richard
Drunen
Stevige antislip maantjes van sterk kunststof. Wel even werk om secuur de tape te bevestigen en de maantjes vast te plakken. Daarna heb je een strakke en veilige trap.
12 February 2025
Nico
Delft
Na 8 jaar trap weer geschilderd en voor de 2e keer micosteps halve maandjes erop gedaan. Zeer tevreden over.
10 February 2025
Joost