Bij een doos trapmatten a 13 stuks wordt standaard een rol dubbelzijdige tape a 15 meter meegeleverd. Als de dubbelzijdige tape wordt aangebracht volgens de meegeleverde instructie dan houdt de klant circa 1 meter dubbelzijdige tape over. Waarschijnlijk is er bij de klant iets mis gegaan bij het afmeten van de dubbelzijdige tape.
Originele beoordeling
Deze klant heeft op 16 november een bestelling geplaatst. Daaropvolgend zijn de samples op 17 november naar hem verstuurd. Vervolgens heeft hij op 23 november deze review geplaatst. Toen werd ons duidelijk dat de bestelling niet is afgeleverd. Wij hebben toen direct contact met de klant opgenomen, een nieuwe zending klaargemaakt en verstuurd. Deze tweede zending is op 24 november bij de klant afgeleverd!
Originele beoordeling