Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een duidelijk beeld van tevreden klanten: sterke kwaliteit en duurzaamheid van de trapmatten. Daarnaast wordt snelle levering en een nette verpakking genoemd. De communicatie en de service komen vaak positief naar voren, met duidelijke stappen tijdens het aankoopproces. Over het geheel genomen lijkt de ervaring positief en betrouwbaar.
Supersnel geleverd en prachtig resultaat
22 May 2022
Auktje
Winschoten
18 May 2022
Thierry
Linter
Natuurlijk, er stond ook kunststof trapmat... maar het is plastic en geen trapmat. Een vrij hard plastic half maantje, ik denk dat ik als simpele consument bij de zwaar belastbare industriële trapbescherming was aangeland. Misschien prima in een winkel, maar niet bij mij thuis. Kortom, zeker niet het product wat ik verwacht als ik een trapmat bestel, de volgende keer moet maar beter research doen. Zeker een puntje extra voor de uitstekende afhandeling, retour was geen probleem, zelfs zonder de originele verpakking.
Beveelt niet aan
13 May 2022
Ben
Oosthem
Les échantillons sont arrivés rapidement. Reste plus qu'à choisir ....
Jacques
Strasbourg
john
Rosmalen
duidelijke website. Mooi assortiment. Snel geleverd, goede communicatie daaromtrent. Duidelijke instructie.Goede kwaliteit. Een staat echt geweldig. Ben er erg blij mee.
Birgitte
Noord-Scharwoude
Overzichtelijke website, perfecte uitleg over de producten. snelle levering
25 April 2022
Lintje
vlaams brabant
De trapmatten waren net te klein, waardoor ze niet over de lijmresten van de oude pasten en we toch andere heb gekocht. Maar, deze zijn echt van mooie kwaliteit en zien er erg mooi uit! De service was echt heel goed, het terugsturen en geld terugstorten ging heel vlot.
19 April 2022
Eefje
Leiden
Mooi materiaal, ik ga de trapmaantjes aanschaffen.
10 April 2022
S.A
Groningrn
Snelle levering, duidelijke handleiding en goede kwaliteit. Dit product inmiddels ook aan mijn dochter aangeraden.
4 April 2022
Vera
Vlaardingen
mooi product en snelle levering
2 April 2022
Wim
Veghel
hoeft niet.
2 April 2022
WF Wildenburg
Amsterdam
Net als een eerdere bestelling bij Micosteps, was het dit keer ook weer netjes verzorgd en snel geleverd.
23 March 2022
Simone
Noordoostpolder
zeer snelle levering en kwaliteit
12 March 2022
F.D Verburgh
Strijen
Super ervaring, bestelling werd geplaatst nadat we werden begeleid en verder geholpen.
6 March 2022
Kristiaan
Dendermonde
De klant had kleurstaaltjes besteld van een kleur die uitlopend was. Op het moment van bestellen was er nog een beperkte voorraad trapmatten in de betreffende kleur. Echter op het moment dat we de kleurstalen gingen uitleveren was de voorraad trapmatten van deze kleur verkocht. Het betrof een kleur die niet meer terugkomt in ons assortiment dus hebben wij spijtig genoeg de klant moeten informeren dat we de gevraagde trapmatten niet meer kunnen leveren. Om de klant een alternatief te bieden hebben we hem aangeboden dat hij gratis een aantal andere kleurstalen kan bestellen.
Op mijn vers geschilderde donker groene trap mooie roomwit/bamboe trapmatten geplaatst. Makkelijk op te plakken. Het meeste werk is nog de dubbelzijdige tape aanbrengen. Het maakt de trap echt af!!
28 February 2022
Robert Jan
Soest
27 February 2022
Ilona
Reusel
Goede kwaliteit en snelle service. Duidelijk website waar je een goede keus kunt doen. Vriedelijke klantservice en bezorging.
23 February 2022
Stefano
Eindhoven
De trap maantjes zijn in twee uurtjes gelegd. Het tape dat erbij zit is super plakbaar.
21 February 2022
Louise
Lisse
Mooi en stijlvol product. De zwarte matjes staan prachtig op een wit gelakte trap! De dubbelzijdige tape is van top kwaliteit. En 1 rol is ruim voldoende voor 13 treden. Keurige verzending. Zeer tevreden. Bedankt voor de nette service!
19 February 2022
Sp
Bussum
Alles snel geleverd, ruim voldoende tape die echt heel goed werkt. De trap bekleding maakt onze trap echt af.
9 February 2022
John
Hellevoetsluis
Mooi snel geleverd en goede handleiding. Prima zo
6 February 2022
CJ
Harderwijk
Maantjes liggen in een keer strak en mooi op de trap.
6 February 2022
Wim
Roermond
Snelle levering voldoet aan onze verwachting
1 February 2022
Erik Cuijpers
Grathem
Goede kwaliteit en product snel geleverd
28 January 2022
Eddie Van Slooten