Keurig

Snelle bezorging, liggen heel mooi op de trap

Uniek product dat zeker de moeite waard is om te bestellen, zal ik dan ook zeker doen

Super!!!!

Top product

Jammer dat er geen op maat gemaakte plastics bij zitten.

Verder prima!

Levering snel en goed

Keurig

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd

De kleur van mijn vorige micostep trapmaantjes is na 15 jaar wat gedateerd. Zijn echter nog lang niet versleten. Nu een nieuwe set besteld die qua kleur beter past bij deze tijd.

Na meer dan 4 jaar nog als nieuw

Meer als 4 jaar geleden geplaatst. Nu verwijderd om de trap weer te schilderen. Ze zien er nog als nieuw uit. Het dubbelzijdige tape wat ze mee leveren is echt top. En ook nog makkelijk te verwijderen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Positief en als ik in de toekomst nieuwe nodig heb doe ik dat bij jullie

Mooie voorbeelden

Mooie voorbeelden

Super bedrijf

Mooi assortiment en erg snel geleverd mooi materiaal

Super bedrijf!! Snelle levering.

Mooie maantjes perfect !

Product conform verwachting met uitstekende montage instructie op Micostep website!!!

Als bovenstaande. Ben benieuwd hoe gebruik bevalt...

Goede kwaliteit!

Snelle en duidelijke levering

Prima ervaring

Gemakkelijk te bestellen en geleverd op aangegeven tijdstip. Goede service.

Goede service, snelle levering, makkelijk in gebruik.

5 jaar geleden heb ik een eerste stel Micostep trapmatten besteld. Deze bevielen uitstekend en zitten nog steeds mooi. Echter een nieuw huis vraagt ook om nieuwe matten. Wederom is de service uitstekend. Snelle levering, fijne korting en opnieuw hele mooie, functionele trapmatten!

Stalen besteld en deze waren snel binnen

Ik heb alleen maar 2 monsters aangevraagd en deze ook mogen ontvangen

Prima product voor een leuke prijs

Super snelle levering

Mogelijkheid om een een staal te bestellen is goed idee

Zie boven

Prima. Goede kwaliteit, snelle levering

Goed spul en goede service en betaalbaar.

Niet te slijten en antislip. Prima spul

Zeerr snelle en keurig afleveren van deze kunststof maantjes. Deze zijn goed aantebrenge n ik beveel deze ten zeerste aan.

Geleverd zoals afgesproken

Nieuw tape besteld om mijn trapmaantjes in mijn nieuwe huis te kunnen opplakken. Geleverd op afgesproken dag, keurig verpakt. (moet er wel bij zeggen dat het wat tegenviel om de trapmaantjes te verwijderen. Sommige stukken onder de treden waren alleen met grondverf behandeld en daar plakte de tape bijzonder goed op). Maar uiteindelijk wel allemaal gelukt!

Netjes verpakt en goed product

Nu een van de trappen weer in de lak is gezet, deze voorzien van deze Micostep halve manen. Bevestigen gaat vrij gemakkelijk, wel even goed positioneren want voor je het weet plakt die vast, maar dat leert snel. Wel een stanleymes of zo iets gebruiken ook voor het afhalen van de beschermlaag van het dubbelzijdige plakband dat werkt het snelst. Ik heb wel een opmerking de halve manen hadden wat mij betreft wel iets groter gemogen, met een draaitrap is 1 cm dieper te halen en 3 cm breder.

Prima materiaal met duidelijke uitleg.

Prima. Makkelijk om te leggen.

Pylsstraatje 2 b

6003 AK Weert