Pluspunten

Voor een vraag over de werking van een kattenluik in een muur belde ik met de klantenservice. Daar ben ik ontzettend goed geholpen en zeer uitgebreid geïnformeerd over de verschillende merken en types luiken en de voor- en nadelen ervan. De medewerker aan de telefoon was zeer behulpzaam op een leuke manier. Echt service zoals je dat niet vaak ziet.

Voorraad van een product was niet bijgewerkt op de site, daardoor kon ik niet direct het juiste aantal bestellen. Na 1 extra telefoontje was dit echter alweer opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Men dacht actief mee met de montage van het deurtje dat ik had besteld en heeft zelfs een luik in de eigen voorraad vervangen en de foto's naar mij gemaild om te verduidelijken hoe eea gemonteerd moest worden. Top service. Het is mij nog niet helemaal gelukt om het luik weer goed in elkaar te zetten, dus ik ben over het artikel zelf wat minder te spreken. Het blijft nl uit elkaar vallen als de katten in of uit gaan. Heb het nu opgelost door er plakband omheen te doen, maar dat lijkt me niet de bedoeling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte levering zoals beloofd en product naar verwachting!

Aardig prijzig kattenluik-systeem besteld dat 'slechts' ingepakt in een plastic folie werd geleverd..gelukkig was het product niet beschadigd, maar aangezien er behoorlijk wordt ruw wordt opgegaan met pakketen in het bezorg-proces was een stevigere kartonnen doos mijns inziens meer op z'n plek geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Website is niet goed doorzoekbaar. Op de zoekterm 'vervangdeur' kreeg ik niet de vervangdeur van Trixie te zien, waarnaar ik op zoek was. Doorzoeken leverde wel resultaat, maar ik bleek toch het verkeerde deurtje te hebben besteld want ik had een XL nodig. Toen ik daarover belde werd op geen enkele manier moeite gedaan om mij tegemoet te komen qua ruiling. Ja, na retournering zou ik wel de kosten van het deurtje op mijn rekening ontvangen, maar de retourkosten kwamen neer op €4, zodat ik er nog slechts €1 aan over zou houden. En dan moest ik nog de nieuwe deur + verzendkosten betalen. Ik begrijp dat het mijn eigen schuld was (zelf het verkeerde deurtje besteld), maar ik had het erg klantvriendelijk gevonden als er enige tegemoetkoming was geweest.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Product was heel en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bereid tot geven van extra informatie Reageren adequaat op mail en helpen mee bij zoeken naar oplossing

Niet

Pluspunten

vriendelijke communicatie bij tef. info. snelle levering van het gewenste artikel. en scherp geprijsd top

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

***** zeer tevreden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel bezorgd en precies dat wat ik besteld had...

de verpakking was geopend geweest en er miste een schroefje.. dat was niet echt een fijn gevoel maar goed voor de lage prijs die het had maakte mij dat niet zoveel uit...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prima snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vakkundig en geeft zeer goed advies. Snelle reactie en snelle order afhandeling. Ook goede aftersales ondersteuning. Retour produkt werd vlot verwerkt. Verder biedt de site duidelijke produktinformatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, tussentijdse wijziging van de order probleemloos en snel doorgevoerd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

perfecte communicatie. Mooi verpakt. Heldere uitleg

Luikje laat tocht door. Sluit niet goed af

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA