Kattenluikje met chip herkenning werkt prima. Eindelijk verlost van vreemde poezen in huis. Installatie is makkelijk. Pakket is op tijd ontvangen.

Na een snelle levering binnen 24 uur bleek helaas 1 onderdeel van de bestelling niet meegstuurd te zijn. Na een mailtje werd binnen 1 dag het ontbrekende onderdeel alsnog geleverd. Kortom prima service en snelle levering.

Supersnel

Goed product geleverd.

Goede artikelen, snel en goed geleverd

Kattenluiken.nl biedt een mooie gebruikerservaring op de website. De bestelling gaat vlot en prettig. De geleverde artikelen zijn precies volgens verwachting. Het komt goed verpakt aan. De track&trace is betrouwbaar. Wat wil je nog meer als klant? Ik weet het niet.

Duidelijke online beschrijving

Werkt echt top!! Helemaal blij mee!

Door received with a lot of marks of use

We just received yesterday our door and while unpacking we saw some marks of use on the white frame and a LOT of marks/cratches on the flipping door itself. We sent a complain the same day and are waiting for a reply. The door otherwise is as per the description on the website.

• Would you recommend us? No

Goede service netjes op tijd geleverd , heldere website

Het was eenvoudig om een bestelling te plaatsen , verdere info was ook duidelijk

Supersnel

Bezorging snel. Duidelijke website. Goede producten.

Duidelijke website met goede productinfo

Ik wist niet precies wat voor kattenluik ik wilde maar de website gaf me goede informatie zodat de keuze makkelijk was

Bijzonder hulpvaardig

Ik moet mijn bestelling nog ontvangen volgende week maar ik heb alvast een hele goede indruk waar het gaat om meedenken en oplossingen vinden. Buiten gewoon klantvriendelijk, heel fijn.

perfect kattenluik zondagavond besteld en dinsdag al ontvangen.

wij hebben een zelfde kattenluik naast de buitendeur maar nog een bij besteld voor in de deur voor de trap naar boven, voor onze kat 17 moet en zal die deur open zodat hij naar boven kan, nu maar besloten in deze deur ook maar een kattenluik te maken scheelt nog al wat energie op jaarbasis met de huidige prijzen.

Snelle en correcte afwikkeling

Goeie prija voor een grote kattenluik

Makkelijk te volgen

Overzichtelijke website, alleen winkelmandje/wagentje is slecht zichtbaar via mobiele telefoon. Ook kan ik niet 1 specifiek er af/uit halen,(had perongeluk dubbel geklikt), maar gooide hij direct alle 2 uit mn mandje. Dus moest ik opnieuw opzoeken. Beetje zonde tijd

supersnelle service

mn hond is weer helemaal blij met dr favo nylabone

Prima, extra koelelementen voor de catmate c500 op zondag besteld, dezelfde dag verzonden en dinsdag in huis

Snelle levering netjes verpakt en een prima product die mijn auto beschermd tegen hondenharen. Over de hele achterbank met openingen voor de riem die je vast kan maken en een zakje voor overige.

Niet winddicht.

Ondanks de specificaties is het kattenluik niet winddicht omdat beide luiken niet aansluiten op de flenzen, alwaar overigens ook nog gaten in zitten. ook wordt geen afdichting meegeleverd. Het product voldoet dus gewoon niet aan de omschrijving.

Een prima product.

Een prima product

bestelling onvolledig en gebruikt

Twee kattenluiken besteld, waarvan één ontvangen. Gebeld met klantenservice en opgelost. Kattenluik wordt nagestuurd. Na opening van de kattenluik zie ik dat de kattenluik gebruikt en beschadigt is. Klantenservice wederom gebeld....foto's Verzonden en daarna retourbon ontvangen. Alles is opgelost, maar je vraagt je af wat het bedrijf wil bereiken. Goede klantservice of zorgvuldigheid en hoog kwalitatieve producten leveren?

Bestelling is prima gegaan.

Het bestelde kattenbed was slecht verkrijgbaar, maar hier lukte het nog wel. Vooral dankzij actuele info op de website.

Nieuwe luikje paste precies

Nieuwe luikje paste precies

Belofte nagekomen

Ik heb een bestelling gedaan die ik ergens anders ook had gedaan maar heb vooraf telefonisch contact gehad . Daar werd mij gezegd hoelang het zou duren voor ik het in huis had. In het weekend! terwijl ik eigenlijk de bestelling al bij brekz had gedaan. die niets van zich lieten horen tot ik zei met een contact formulier omdat ze telefonisch niet bereikbaar waren vanwege de drukte had gezegd dat het me te lang duurde . Het deurtje wat ik zo dringend nodig had voor het kattenluik zit er weer in. een hoop stress minder . dankjewel

Goed en snel

Goed, snel en niet duur