Goede aankoop.

De reader werkt uitstekend, en was snel geleverd.

Prima product

Snelle levering en fijn product, voldoet aan mijn verwachtingen.

Heerlijk dat nieuwe kattenluik

Heerlijk weer zo'n nieuw kattenluik, oude was defect na 10 jaar, nieuwe besteld en gelijk geplaatst geweldig geen vreemde katten meer in huis

Onwijs goed geholpen

Omdat ik graag wilde upgraden naar een kattenluik met chip lezer, de hulp ingeschakeld van de klantenservice en aldaar zeer prettig geholpen met het kiezen van een nieuw luik. Nieuwe microchip luik werkt zeer goed en ben dan ook zeer tevreden.

veel keuzemogelijkheden, perfecte uitleg, redelijke prijzen, snelle bezorging

wij wilden een kattenluik dat in een ruit gemonteerd kan worden, en dat reageert op de chip van de kat. De mogelijkheden en ook de manier van monteren werden perfect uitgelegd. Kattenluiken.nl biedt veel verschillende producten aan, er valt dus iets te kiezen. Binnen een dag hadden we de bestelling in huis.

heel handig!

Fantastisch om te kunnen regelen wanneer de kat nog naar buiten mag en wie er binnen mag. Ook fijn om de meldingen te krijgen als hij door het kattenluik gaat.

snelle correcte levering

Mooi kattenluikt wat gemakkelijk in te bouwen was. Snelle en correcte levering.

Duidelijke website. Snelle levering. Chipscanner heeft de eerste hit al opgeleverd bij een aanloop .

Betrouwbaar

Kattenluikje was defect, direct een nieuwe ontvangen!

Kattenluik functioneerde niet goed. Geretourneerd en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen. Uitstekende service.

Ruime keuze, vlotte levering

Alles was naar wens

Snel correct en goede kwaliteit

Alles is altijd top geregeld.

Goede telefonische advies, snelle levering

Erg blij met telefonisch advies anders had ik de verkeerde kattenluik aangeschaft. Echter hoewel er in de specificaties vermeld wordt dat een kat tot 7 kg er doorheen kan is het luikje toch iets klein. Mijn katten wegen nog lang geen 7 kg maar moeten zich er aardig doorheen wurmen. De oudste (17 jaar) heeft het nog niet aangedurfd. De jongere laat zich niet snel tegenhouden dus voor hem werkt het prima. En voor onze jongste kitten die nog niet naar buiten mag is het een prima oplossing.

Na bestelling op site, al heel snel product in huis.

Alles binnen 36 uur geleverd, netjes verpakt geen manco's. Luik werkt ook en zeer simpel te installeren.

Prima webshop

Mooie producten, snelle en vriendelijke klantenservice. Snel in huis (2 dagen).

klacht over kattenluik wordt niet op gereageerd

Ik heb 26 september een Ferplast Swing Microchip Large kattenluik gekocht en deze is netjes 2 dagen later geleverd. Kattenluik was zo geplaatst en werkte ook gelijk goed met de chips van onze katten. Maar dat was van zeer korte duur. Al na 2 dagen deed hij het niet meer. batterijen verwisseld en nog eens geprobeerd. Heel soms reageert hij op de chips (ook met de meegeleverde chip getest) maar meestal niet. Ook het in-uit schakelen werkt vaker niet dan wel. Ik heb een klacht ingediend op de website (het contactformulier) maar geen enkele reactie ontvangen. Niet best dus.

Prima.

Prima voorlichting, prima service, prima omschrijving. Werkt ook prima voor de kat.

Kattenluik met microchip besteld, maar door metalen deur werkte hij niet. Na contact met kattenluik, heb ik kattenluik terug kunnen sturen (wel verzendkosten (terecht)) en heb ik intussen bedrag terug gestort gekregen.

Goede en snelle service

Ik heb een microchip voerbak connect besteld. Snelle levering. En ben zeer tevreden met het product.

Perfecte service

Een kattenluik besteld, die overigens snel bezorgd werd. Echter heeft post.nl het pakket kwijt gemaakt. Na de vraag of kattenluiken.nl een onderzoek wilden instellen waar het pakket gebleven was deden ze dit direct. Uiteindelijk is het pakket terecht gekomen dank zij de hun hulp.

Super!!

Via telefonisch contact opgezocht welk kattenluikje ik had gekocht en daar een vervangdeurtje bij gevonden! Snel geholpen, klantvriendelijk en ook nog super snel bezorgd. Erg blij mee daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Goede adviezen telefonisch. Geen verkooppraatjes. Luisterde goed naar de vraag.

Uitstekende voorlichting en snelle verzending.

Telefonisch eerlijk en duidelijk advies gekregen (geen verkooppraatjes om het duurste kattenluik te verkopen). Snelle verzending. Product voldoet aan verwachtingen.

Precies wat ik verwachtte!

Duidelijke omschrijving, dus het luik was precies wat ik verwachtte. Snel geleverd. Tevreden.

Op tijd, goede prijs, goed luikje.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA