Laden reviews...
58 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven over het algemeen een positieve indruk van de winkel. Klanten noemen vooral snelle levering, duidelijke informatie en betrouwbare service. Enkele opmerkingen gaan over prijsaspecten en verzendkosten. Over het algemeen raden klanten de winkel aan.
Avond besteld en volgende ochtend binnengekommen. Top reactie,, makkelijk
25 June 2026
Magda
Rijnsburg
Goede begeleiding in het aankoopproces
22 June 2026
Hilde
Moorslede
Heel tevreden met deze service. Het resultaat ziet er super netjes uit en ze werken heel professioneel. Duidelijke afspraken, heel veel goed gestructureerde informatie. Ik wou dat alle klusjes zo makkelijk geregeld konden worden.
16 June 2026
F
Amstelveen
In regelen was ff gedoe maar ,werkt nu perfect
7 June 2026
john
DRONTEN
Een uiterst prettig gesprek waarin ik een goed en helder advies kreeg
2 June 2026
Peter
Den helder
Hoe kan je zo iets verzinnen? Het luikje zit toch aan een buitendeur of niet? We hebben winters en willen niet teveel stoken. Weggegooid geld
Beveelt niet aan
23 May 2026
Reni
Amsterdam
Bij Zzooplus is deze adapter alleen te verkrijgen zonder stekker (raar) daarom verder gezocht en gelukkig bij jullie wel dus ben heel blij en tevreden
18 May 2026
willeke
arnhem
Het aanbod is ruim en duidelijk georganiseerd. Bij het bestellen is de pagina alleen erg onduidelijk. Zo wilde ik mijn bestelling ergens anders laten afleveren dan dat het factuur adres moest zijn. Dus ik vul het afleveradres in. Vervolgens staat er een knop met dat het factuur adres anders is dan het verzend adres. Dat is zo dus druk ik dit aan en vul het factuur adres is. Nu blijkt dat mijn bestelling verstuurd wordt naar het factuur adres en het verzend adres als factuur adres gebruikt wordt. Zeer onduidelijk en ik heb het nog eens nagekeken of het aan mij lag maar ik zou het als nog weer op die manier doen. Eerst verzend adres en dan factuur adres. Mijn advies is zet er duidelijk bij wel vakje voor het verzend adres is en welke voor het factuur adres.
18 May 2026
Fabian
Rijswijk
Goed geleverd.
9 May 2026
Emile
Groessen
Zeer snelle geleverd ! Als was tip top .
8 May 2026
Gabriella
Brussel
Fijne site, betrouwbaar en snelle levering. Ik zal zeker vaker bestellen
4 May 2026
Debby
Sittard
Snel geïnstalleerd, kat moet nog wel even wennen.
28 April 2026
A
Brunssum
Prima service, duidelijke website. Goed geprijsd Die schuifjes op het kattenluik zijn wel echt drama, jammer dat daar geen andere oplossing voor is.
14 April 2026
Monique
Nootdorp
Wij zochten een luik waarbij de wind het luikje niet open kon laten waaien. Hierbij vonden we deze. Gemonteerd paar dagen flink wat wind het luikje waait niet open. Doet wat hij moet doen. Katten kunnen er goed doorheen onze grote kat Freddy ook. Zeer tevreden! Gekozen voor maat M.
7 April 2026
Ania
Friesland
Ben te vrede ziet er stevig uit
5 April 2026
Mona
Delfgauw
Ik had een onderdeel nodig voor een kattenluik. Dat was aanwezig en is snel geleverd
26 March 2026
CJ
Zwolle
Goede ervaring met deze ondernemer. Is telefonisch goed bereikbaar en levert goede adviezen.
20 March 2026
Erik
Woudenberg
Gewenste product gevonden en vlot geleverd.
15 March 2026
Jaap
Rotterdam
had adapters besteld voor cat mate drinken bak en ze werkten en de polen zitten niet los zoals bij een ander bedrijf wel.
11 March 2026
Els
Oosterhout Nb
Mijn bestelling was er snel! Top
7 March 2026
Elly
's-Gravenhage
Mijn bestelling deed ik om 15:55 en de volgende dag om 11:30 aangebeld door de bezorger. Blij mee!
3 February 2026
Grimbergen
29 January 2026
Hakan
Rotterdam
Netjes geleverd art was niet op voorraad ik kreeg netjes een mail toen het artikel binnen was. En op het constant een update van de verzendstatus. Heel erg fijn. Ik ben er heel erg blij mee
26 January 2026
Mieke
Best
Goede website met duidelijke informatie en snelle levering
24 January 2026
Daphne
Leiden
PetProBV - Expert in kattenluiken
Ons bedrijf heeft een brede kennis op het gebied van kattenluiken, maar ook op dieren & benodigdheden in algemene zin.
Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang!
Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.
Bierens de Haanweg 59
3076DA Rotterdam