Zeer slecht

niets ontvangen. ook al beweren ze van wel. Dit kan niet voor zo een firma...jammer

top product

heb het product juist ontvangen ziet er heel goed uit

Goed product

Na vele jaar was bij onze oude (precies dezelfde) het luikje gebarsten door het veelvuldig gebruik van onze groot uitgevallen wildebrassen een beetje gebarsten. We hebben toen bewust gezocht naar dezelfde, omdat deze goed beviel. En dat is dus gelukt en nu zijn wij en onze 3 doerakkers er weer heel blij mee. Gemakkelijk te vinden en snel in huis.

Fijne vervanging van mijn kapotte deurtje.

Goede en snelle service

Pakket was kwijt bij PostNL, even gebeld en de volgende dag alsnog een nieuwe geleverd

Top ! Exact wat ik nodig had en snel in huis

Duidelijke site zoals beloofd snel geleverd en exact wat ik bestelde dus niets op aan te merken.

De flap voor het honden luik werd super snel geleverd Dat is top Ik vergeet weleens welke maat ik nodig heb voor het luik En dat was wel moeilijk te vinden op de site

Bestselling nog niet ontvangen

14 mei 2025 kattenluik Pet Safe Stay Well 715 huisdierluik wit small BESTELD EN BETAALD maar niet ontvangen

Eindelijk kunnen mijn katten weer zien of er wat aankomt

Mijn katten konden niet meer door het luikje kijken en voelden zich duidelijk onzeker of ze wel naar buiten konden gaan. Dat is nu voorbij. Luikje was makkelijk te monteren. Het enige minpuntje is dat het luikje wel duur is

Luikje past precies

Slechte bezorging gekozen.

Bezorging is onbetrouwbaar in de gemaakte afspraken.

De tochtflap sluit aan de zijkanten niet goed aan

Levering was vlot. Maar product is slecht. We hebben deze gekozen juist omdat ie zo goed zou zijn tegen kou door het luik. Helaas sluit de flap aan de zijkanten niet goed aan. Slechter zelfs dan de goedkopere vorige Staywell die we hadden!

Konden niet wachten om het te gebruiken

Na 15!! jaar had het vorige luik er dan eindelijk toch de brui aan gegeven. Plastic te hard geworden door weer en wind, dus brak tijdens het doorgaan van onze husky. Nu een nieuw luik. Als dit net zo lang meegaat als het vorige, Dan ben ik helemaal vreselijk blij!!! ( en mijn honden en katten ook ) -Snel geleverd, sneller dan verwacht. -Goede en duidelijke melding dat pakket eraan kwam. -overzichtelijke site waar alles makkelijk te vinden is.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

2 vervangluikjes nodig voor Staywell 700-series. Staywell bleek zowel de goedkoopste als de snelst leverende te zijn. Alles verliep zoals het hoort

Goed product, snelle levering

Fijn dat er een verkvangende flap is i.p.v. ht complete luik vervangen. Arikelnr. stast op flap, dus eenvoudig juiste product bestellen. Snelle levering door brievenbus.

Juiste product snel in huis

Met de product code in de hand had ik de gezochte flap zo gevonden en besteld. Volgende dag in huis.

Al verteld.

Leuk product, maar slecht/scherp afgewerkt. Zitten gevaarlijk scherpe hoekjes aan. 2 hoeken waren verbogen.

Goed !

Snelle levering Goed verpakt jammer van de hoge verzendkosten Maar verder alles top

Goed product

Snel geleverd, veel keus en compleet kattenluik besteld en gekregen

Prima product

Prima afgeleverd

Tevreden

Snelle levering en prima product

Het hondenluikje dat wij besteld hadden werd zelfs sneller dan verwacht geleverd en is van de vertrouwde PetSafe kwaliteit

Prima levering

Prima levering

Snel en goede levering. Content van het aangekochte product.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA