Voldoet amper

Gaat helaas niet dicht bij wat sterkere wind op het luik, veer o.i.d. is te slap.

Goede spullen en snelle service

Voor de middag plaatste ik mijn bestelling en de volgende dag had ik het in huis . Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kattenluiken .

Correcte artikel snel geleverd

Perfecte en snelle levering

Prima bedrijf

Prima kattenluik

Het is al ons derde kattenluik van staywell, bevalt ons erg goed.

Koop hier niet! Fout product zonder gratis retour

Ik bestelde een vervangluik voor ons hondenluik van Staywell. Bij ontvangst bleek dat er Petsafe als merknaam op staat en na contact blijkt dat dit het nieuwe model is en dat dit niet past op de originele, oude modellen van Staywell (blijkbaar overgenomen door Petsafe. De klantendienst kon mij dit vertellen nadat het verkeerde luik bij ons was aangekomen, ik vraag me af waarom ze dan niet op hun site kunnen zetten vooraleer je aankoopt? Retour zou me nu 17 eur kosten, ik vroeg gratis, maar dat doen ze niet.. Koop hier niks, ze verkopen je dingen die niet passen en zetten er niet bij dat het niet voor oudere modellen is, maar gebruiken wel een oude merknaam, pure oplichting is dit. En service na verkoop is dus nul, ze maken er zich gewoon van af.

Beste luikjes

Luikjes zijn haast onverwoestbaar. Hele fijne service, snel geleverd en zo geïnstalleerd

Uitstekend dienstverlening

De medewerker (Lorenzo) wist mij goed en duidelijk verder te helpen met mijn probleem. He's a keeper!

Prima producten en service

Kattenluik XL besteld en een extra reserveluikje.

Zeer Goed.

Bestelling snel geleverd. Goede prijs en kwaliteit.

Het product voldoet precies aan de verwachting, die ik ervan had.

Snelle en soepele afhandeling van het bestelde.

Altijd fijn om onderdelen te kunnen kopen.

Ik heb al voor de derde keer een los luikje voor mijn kattenluik gekocht. Ben zo blij dat dit kan en ik niet het hele kattenluik hoef te vervangen. Bezorging via brievenbuspakket de volgende dag. Perfect.

super

prima materiaal en service

Goed, snel geleverd, goeie gebruiksaanwijzing, snel gemonteerd

Goed, snel geleverd, goeie gebruiksaanwijzing, snel gemonteerd

Keurig te woord gestaan door medewerker en een prima hulp

kwaliteit en service

Ik vind het product van zeer goede kwaliteit, de levering en service tot nu toe ervaren zeer goed

Wat je verwacht, dat krijg je

Het luikje werkt zoals het hoort; het probleem is de katten leren om niet te schrikken voor het klik geluid en snel door het luikje gaan voordat het alweer dicht gaat. Jammer dat de tijd niet kan worden ingesteld. De vreemde katten probeerden in te breken - het is niet gelukt, dus ik ben erg tevreden over. Alleen de prijs voor hetzelfde luikje is wel verschillend in verschillende winkels. Ik heb dus hier veel meer betaald dan elders.

Poes is bang voor deurtje

Omdat er vreemde katten binnenkomen schafte we een luikje met sensor aan prima geïnstalleerd echter onze poes is bang om door het luikje naar binnen te komen

Snelle en goede levering.

Artikel makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.

Snel en volgens afspraak

Super.

De service was geweldig. Zo zou ieder bedrijf moeten zijn. Een echte aanrader.

Product voldoet aan beschrijving.

Na verkeerd product besteld te hebben volgde na retour snelle terugbetaling. Bestelde, juiste, kattenluikje voldoet aan verwachting.

Prima geholpen

De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Top

Product was snel in huis

Ik ben zeer onervaren met bestellen via internet maar dit was duidelijk en ik had het gewenste product snel in huis, sjapoo

Niets op aan te merken, dus goed

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA