Altijd op tijd

Super product en super service

Geen problemen, alles volgens afspraak verlopen.

snelle levering en geen vertragingen

Prima bedrijf

Na telefonisch overleg bedloten tot aankoop! Prima uitleg gehad!

Goed produkt, levering volgens afspraak

Standaard luikje met handmatige instelknop is van prima kwaliteit. Zelf afgehaald, waarbij ik uitstekend werd geholpen.

Snel!

Snelle levering van het gekochte

Snelle en prima levering van mijn pakket

Snelle en prima levering van mijn pakket

Gerichte service

Gebeld ivm vraag over aanschaf van een kattenluikje. Prettig gesprek en een goed passend advies ontvangen, dat in de praktijk ook klopte!

Het product is snel geleverd

Supersnelle levering en zeer hgoede kwaliteit van het product. Heel hartelijk dank voor de geweldige service.

Snelle correcte afhandeling.

Beoordeling wordt heel snel gevraagd,5 dagen na levering.

Prima geregeld.

Half sterretje open gelaten, zodat ik de volgende keer eventueel nog een iets hoger cijfer kan geven.

Goede prijs-kwaliteit + Verzending

Ik bestelde een reis bench voor onze hond. Hij werd de volgende dag geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. De prijs voor het product vind ik ook netjes. Aanrader dus!

Goed bereikbaar en vriendelijk

Ik had een vraag over de bestelling, deze werd correct en heel netjes behandeld. Goede tip werd door de attente medewerkster gegeven.

Chip is wel heel erg groot!!!

Externe chip gekocht voor micro chip kattenluik aangezien de chip in de kat niet werkt omdat hij, door de jaren heen, te veel verplaatst is in het kattenlijfje. De chip heeft het formaat van een kroonkurken zegt men maar is iets groter. Ik vraag me af of dit niet kleiner kan met behoudt van functie. Dit is wel erg groot en hangt in de weg als de kat zit te eten. Kortom hij werkt maar de kat is er niet blij mee.

mooi op tijd geleverd

goede service

Kattenluik werkt goed, maar het duurt lang voordat de kat eraan went.

Het luik is mooi en werkt goed. Maar de kat schrikt van het openen van het slot op het luikje dat een flinke klik geeft. Mijn kat was al gewend aan het naar binnen en buiten gaan via een luikje en hij gaat ook al via het nieuwe luik naar buiten. Dan klikt het s;lot niet. Maar hij komt na een week nog steeds niet via het luik naar binnen. Ik hoor het hem meerdere keren per dag proberen maar hij blijft bang. Dat zal nog wel even duren.

Adequate hulp

Persoon had verstand van het apparaat en legde alles goed uit. Nieuwe adapter werd beloofd en meteen verstuurd. Er werd goed naar mij geluisterd en duidelijk antwoord gegeven. Men was vriendelijk en beleefd.

Verkeerde besteld Kreeg gelijk het goede geleverd en geld retour Zeer tevreden !

Volledig tevreden over de service van de firma.

Ik was heel tevreden over de service van de firma, die het initiatief nam om mij te contacteren over een mogelijke vergissing van mijnentwege i.v.m. de bestelling, wat wel niet het geval was.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle afhandeling.

Het produkt is makkelijk en eenvoudig. De bijgevoegde schroeven waren niet fijn. Heb eigen houtschroeven gebruikt

Goede kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit top.

Prima service en prima product

Het microchip luikje is een uitkomst. Het is wel even wennen voor de poezen want het valt wel weer heel snel in het slot. Een poes is al gewend maar de andere doet er lang over om eindelijk op het juiste moment er door te gaan.

Snelle levering goede service het bestelde onderdeel zou sterker kunnen

Het bestelde onderdeel is al meerdere malen stuk gegaan. Mijn Jack Russels zijn nogal onstuimig. Het zo prettig zijn als het onderdeel steviger was. Daarentegen is het niet duur. Ik weet er zijn geschiktere Staywell producten zijn maar het huidige gat in de deur is me groot genoeg.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Altijd in orde.

Heb nu al 2x besteld en kan niet anders dan lovend zijn over de afhandeling en levering. Dit gebeurt steeds correct en snel. We hadden steeds onze bestelling op de voorziene dag in huis. We hebben eerst een kattenluikje besteld dat enkel opengaat met de persoonlijke chip van onze katten. Dit werkt prima overigens. Wat ik wel jammer vind is dat er op de website niet bij vermeld wordt dat je een adapter moet aankopen voor dit specifieke luik als de deur van metaal is of met metaal versterkt. Dus die hebben we moeten bijbestellen.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA