Fast delivery and good product

Fast delivery, good product

Precies het kattenluik dat ik zocht ter vervanging van het 20 jaar oude luik. Peste perfect.

Een tevreden klant.

Snelle levering en goed product!

Correct en snel geleverd

Correcte info gekregen en vlotte levering

Montage plan niet duidelijk

Ik heb een slijpschijf nodig gehad om het profiel aan te passen! Aangezien mijn deurpaneel maar 20 mm dik was! Maar past nu uiteindelijk wel goed door mijn eigen toedoen!

Prima product!

Snel geleverd en makkelijk geïnstalleerd.

Prima bedrijf

Bestelling super snel geleverd, top

Jammer

Kattenluik besteld, snel geleverd, chip kon alleen van buitenaf gelezen worden, maakt niet uit hoe ik de katten ervoor hield. Tunnel stak veel te ver uit, en moest 7,25 betalen voor retourzending, terwijl dat ding dus gewoon stuk was.

Snel besteld en snel in huis

Alles prima in orde. De bestelling was snel gedaan en ook heel snel in huis.

Snel

mijn bestelling was er snel en correct.

volgende keer heeft U weer mijn vertrouwen

prima kattenluik

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering

Hondenluik

Snel en goed afgeleverd, bedankt

Snel geleverd, goede qualitite

Afspraak is afspraak

Wat ik besteld heb is perfect gelevrd

Maakt erg veel lawaai

Hondenluik extern weather met 3 flappen maakt meer lawaai dan ik had gedacht. Flappen gaan ook erg zwaar. En je kunt zo tussen de flappen naar buiten kijken. Was redelijk lastig te installeren en de plastic boutjes voelen niet erg sterk aan. Kortom valt wat tegen. De luiken met 1 flexibele flap bevallen ons veel beter. Of de luiken met een harde flap, die sluiten beter dan de flexibele flap maar maken weer veel meer geluid. De luiken met flexibele flap zijn vriendelijker voor de hondenrug, dan de luiken met harde flap. Deze met 3 flappen is ook redelijk stug om te openen vind ik.

Prima bedrijf voor kattendeurtjes perfect voor onze katten.

Oude kattendeurtje was helaas defect geraakt, nieuw kattendeurtje met dezelfde afmeting gevonden op de website. binnen 3 dagen was het deurtje in huis en direct geplaatst binnen 10 minuten.

Prima ervaring

Keurig behandeld en geleverd.

Goed product en snel geleverd

Het halsbandje voor onze kat past precies goed. Het magneetje hangt mooi midden onder de hals. Op deze manier gaat de kat soepel door het kattenluik.

Snel en correct

Het bestelde onderdeel is netjes en op tijd geleverd.

Hij werkt niet

Ik heb hem ingesteld met de chip van mijn kat, en dan doet hij het 1 of 2 keer. Maar daarna staat mijn kat voor het luikje en dan opent hij niet. Ik kan nergens op internet een probleemoplossing vinden. Tijdens contact met de servicedesk werd mij gevraagd of het luik op de juiste hoogte zat en of er soms metaal in de deur zat wat een storing kon geven. Dat was allebei oke. Ze hebben toen aangeraden om sterkere batterijen Duracell ultra erin te doen. Dat heb ik gedaan, maar hij doet het nog steeds niet. Wellicht komt het omdat mijn kat de hele tijd staat te twijfelen voor het luikje en gaat hij daarom niet open. Ik weet het nu ook niet meer.

Super Service

Van ons kattenluik met chipherkenning ging het buitenframe per ongeluk stuk. Nergens te vinden. Gemaild met Staywell of zij konden leveren. Tot onze verrassing werd het frame ons kostenloos toegestuurd. Super service.

Perfecte leverancier

Zeer goede orderbegeleiding, keurig verpakt en zoals beloofd afgeleverd. Product voldoet aan de verwachtingen. Heel tevreden

zeer tevreden

Alles heel snel binnen. Bedankt

Alles ging helemaal zoals beloofd.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA