snelle levering en de enige die een vervangende pomp aanbiedt voor de drinkfontein van de katten! Top

Goed product maar mijn hond is te slim..

Al 3x een vervaningsflap besteld, de levering is supersnel. Helaas heeft mijn hond het op de mangeetstrip voorzien en krijgt hem er elke keer weer af :(. Toch op zoek naar een andere oplossing.

Zeer kwalitatief product, mooie prijs

Slechte kwaliteit

Artikel netjes geleverd. Binnen 24 uur lag het katten luikje in stukken naast de deur.

super

Makkelijk bestellen en zeer snel in huis.

goede aankoop

Nieuw pompje besteld voor de drinkfontein van mijn poezen. Besteld en heel vlot geleverd. Mijn poezen ook weer gelukkig

Snel geleverd, artikel binnen 24 uur total loss

Kattenluikje besteld, prima geleverd. Gemonteerd en vervolgens binnen 24 uur volledig aan gruzelementen door onze kat. Jammer, leek goede kwaliteit maar blijkbaar kan een poes het luikje in no time slopen.

Een goed product en snel geleverd.

Het product was snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima product en een goede en duidelijke installatiebeschrijving!

Uitstekend.

Een mooi en degelijk karrenluik. Voldoet heel goed. Moet alleen wennen aan het geluid wat het Luik maakt.

altijd fijn dat je een enkel het klepje kan bestellen zonder een heel kattenluik te moeten vervangen

fine snelle service katjes weer gelukkig

mijn kattenfontein pomp was stuk op internet gekeken een aantal reviews gezien dat de pomp niet los verkrijgbaar zou zijn maar gelukkig gewoon te bestellen. snel geleverd, en zoals ik al zei hele blije katjes want drinken de hele dag van fontein, de hond trouwens ook

Snelle en goede levering.

Ene dag besteld de volgende geleverd.

Goede service en supersnelle levering. Wat ook belangrijk is, is dat jullie een stuk goedkoper zijn dan andere bedrijven! Ik zeg top! Kattenluik is nu helemaal opmaat en de poezen kunnen er door de tunnelverlenging goed door heen!

Bestelling snel en correct uitgevoerd.

zeer goede service

goede service bij verkeert besteld product , goed af gehandeld.

Zeer snelle levering en goed product

Zeer snelle levering en goed product

goed, snelle levering

product besteld , betaald en 1 dag later in huis. goeie kwaliteit

Kwaliteit, service.

Positief, snelle levering, correct afgehandeld, goeie communicatie, kwaliteits product!

Tof dat ik het kapotte onderdeel van mijn kattenluik kon kopen en veel goedkoper dan elders.

Zie boven.

Prima luikje!

Makkelijke montage

Geweldige service

Bijgeleverde adapter deed het niet. BINNEN EEN DAG EEN NIEUWE ONTVANGEN.

prima service

had foutje gemaakt in adres: gebeld en meteen nieuw product verstuurd. Prima!

Snelle en correcte levering.

Zeer goede ervaring

59 Bierens de Haanweg