Snelle en correcte levering.

Zeer goede ervaring

Helaas niet passend artikel.

Heb onlangs Petsafe Staywell Classic kattenluik aangeschaft. Helaas zat er geen tunnelstuk bij. Deze nadien bij u besteld. Uit de informatie begrijp ik dat aangekocht tunnelstuk bij het Classic Luik past. Dit is echter niet zo. De tunnel is te smal en dus onbruikbaar. De bezorging en verzendinformatie was netjes en goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

onderdeel van een hondenluik besteld

Vlekkeloos

Eerst gebeld met een vraag waar ik direct antwoord op kreeg. Toen besteld en de volgende ochtend had ik het in huis. Het product is prima. Wat wil je nog meer?

Met Katachtige snelheid ............en precisie

Duidelijk antwoord op mijn vragen, en super snelle levering van het juiste kattenluik . Paste perfect op de 25 jaar geleden gemaakte opening in de garagedeur. Moest wel de oude schroeven gebruiken in verband met de dikte van de muur. Zit als gegoten.......alleen maar lof !

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van gewenst product. Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend, goede beschrijving van product

Snelle en correcte levering

Heb lang gezocht naar losse onderdelen van het kattenluik uiteindelijk bij Petsafe gevonden. Klasse

Snelle levering goed product

Kattenluik met chip gekocht. Werkt prima. Alleen jammer dat ik niet kan instellen welke kat wel of niet naar buiten kan. Naar buiten is voor allen open of dicht. Verder goed product en snelle en coorecte levering.

Deliver on time and fair prices

Good delivery time and decent prices.

hghj

Fantastisch!

We hadden al eens eerder een nieuw deurtje besteld, deze keer ging het in ieder geval fantastisch. De volgende dag al geleverd. Er kan een voorbeeld genomen worden aan Staywell.nl. En het grappige is dan weer dat onze poezen het eerst erg vreemd vonden. Van een vies en kapot deurtje naar een schoon en nieuw deurtje ;-) Van mij krijgt Staywell.nl een dikke 10!

Eerste kattenluik werkte niet, zeer snel een andere toegestuurd gekregen. Zeer klant vriendelijk

Perfect.

Duidelijke website en vlotte levering.

Snelle reactie op een vraag en snelle levering

Snelle levering en goed advies gekregen.

Snel en gunstig

top

Snelle afhandelng na de bestelling.

Afgelopen woensdag besteld en vrijdag al in huis! Super snelle levering en het juiste product! Zeker een aanrader om hier iets te bestellen :)

dit is klasse

Goed product en snelle levering

Goed product, prima service en snelle levering.

Uitstekende ervaring, aan te bevelen.

Prima levering,

Snelle levering van bestelling

Snelle en correcte levering.

2 tunnelstukken besteld voor ons kattenluik. Duidelijke website en een snelle levering. Niets op aan te merken!

snelle en correcte bediening

niks op aan te merken

snel prima goed

Snelle levering, producten zoals beschreven

Producten zoals beschreven, goed verpakt en snel geleverd.

Op elk front tevreden.

Artikel van prima kwaliteit tegen een mooie prijs. Snel geleverd. Kortom: heel erg tevreden.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA