fine snelle service katjes weer gelukkig

mijn kattenfontein pomp was stuk op internet gekeken een aantal reviews gezien dat de pomp niet los verkrijgbaar zou zijn maar gelukkig gewoon te bestellen. snel geleverd, en zoals ik al zei hele blije katjes want drinken de hele dag van fontein, de hond trouwens ook

Snelle en goede levering.

Ene dag besteld de volgende geleverd.

Goede service en supersnelle levering. Wat ook belangrijk is, is dat jullie een stuk goedkoper zijn dan andere bedrijven! Ik zeg top! Kattenluik is nu helemaal opmaat en de poezen kunnen er door de tunnelverlenging goed door heen!

Bestelling snel en correct uitgevoerd.

zeer goede service

goede service bij verkeert besteld product , goed af gehandeld.

Zeer snelle levering en goed product

Zeer snelle levering en goed product

goed, snelle levering

product besteld , betaald en 1 dag later in huis. goeie kwaliteit

Kwaliteit, service.

Positief, snelle levering, correct afgehandeld, goeie communicatie, kwaliteits product!

Tof dat ik het kapotte onderdeel van mijn kattenluik kon kopen en veel goedkoper dan elders.

Zie boven.

Prima luikje!

Makkelijke montage

Geweldige service

Bijgeleverde adapter deed het niet. BINNEN EEN DAG EEN NIEUWE ONTVANGEN.

prima service

had foutje gemaakt in adres: gebeld en meteen nieuw product verstuurd. Prima!

Snelle en correcte levering.

Zeer goede ervaring

Helaas niet passend artikel.

Heb onlangs Petsafe Staywell Classic kattenluik aangeschaft. Helaas zat er geen tunnelstuk bij. Deze nadien bij u besteld. Uit de informatie begrijp ik dat aangekocht tunnelstuk bij het Classic Luik past. Dit is echter niet zo. De tunnel is te smal en dus onbruikbaar. De bezorging en verzendinformatie was netjes en goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

onderdeel van een hondenluik besteld

Vlekkeloos

Eerst gebeld met een vraag waar ik direct antwoord op kreeg. Toen besteld en de volgende ochtend had ik het in huis. Het product is prima. Wat wil je nog meer?

Met Katachtige snelheid ............en precisie

Duidelijk antwoord op mijn vragen, en super snelle levering van het juiste kattenluik . Paste perfect op de 25 jaar geleden gemaakte opening in de garagedeur. Moest wel de oude schroeven gebruiken in verband met de dikte van de muur. Zit als gegoten.......alleen maar lof !

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van gewenst product. Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend, goede beschrijving van product

Snelle en correcte levering

Heb lang gezocht naar losse onderdelen van het kattenluik uiteindelijk bij Petsafe gevonden. Klasse

Snelle levering goed product

Kattenluik met chip gekocht. Werkt prima. Alleen jammer dat ik niet kan instellen welke kat wel of niet naar buiten kan. Naar buiten is voor allen open of dicht. Verder goed product en snelle en coorecte levering.

Deliver on time and fair prices

Good delivery time and decent prices.

hghj

Fantastisch!

We hadden al eens eerder een nieuw deurtje besteld, deze keer ging het in ieder geval fantastisch. De volgende dag al geleverd. Er kan een voorbeeld genomen worden aan Staywell.nl. En het grappige is dan weer dat onze poezen het eerst erg vreemd vonden. Van een vies en kapot deurtje naar een schoon en nieuw deurtje ;-) Van mij krijgt Staywell.nl een dikke 10!

Eerste kattenluik werkte niet, zeer snel een andere toegestuurd gekregen. Zeer klant vriendelijk

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA