Staywell huisdieren luiken zijn geweldig!

Al sinds jaar en dag gebruiken wij staywell huisdier luiken, ideaal!

Snelle levering en mooi Luik!

Wat ik bij andere leveranciers miste was de totale uitleg op de website die Staywell dus wel heeft! Goed uitgelegd, ook als er al een uitzaaggat is!

Professioneel

Zeer nette service, duidelijke communicatie en komt afspraken na!

Perfecte en snelle levering

Telefonisch kontakt gehad en goede info ontvangen daarna snelle levering

uitstekend

snel, accuraat, klantvriendelijk en meedenkend.

Servicegericht

Erg goede service en oplossingsgericht.

Goed dat er vervangende onderdelen te krijgen zijn

Ik heb ondertussen mijn kattenluik al meer dan tien jaar met grote tevredenheid, maar het magneetje op het deurtje was door de weersomstandigheden kapot gegaan en dus sloot het luikje niet meer goed. Gelukkig kon ik een vervangend deurtje bestellen en hoefde ik niet het hele kattenluik weg te gooien (waar verder niks mis mee is). Erg duurzaam en servicegericht.

Duidelijke website en snelle levering

Makkelijk te bevestigen

Functioneert prima zoals beschreven

Super en zeer snel

Super en zeer snel

Super goed geholpen.

Ik had een vraag over een product en ben uitstekend te woord gestaan aan de telefoon. Direct besteld en de volgende dag al in huis (naar België).

Heel snel geleverd. Prima product voor prima prijs.

Een foutje direct herstelt

De medewerkers snappen wat service is want waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt.

Zowel de overzichtelijke website, als de maniervan bestellen en de spoedige bezorging waren heel fijn. Het kattenfluisteraar werkt nog prima en de vervangende schermpjes zijn prima.

Prima telefonisch te benaderen via de telefoon; erg prettig

Zie hierboven

Zeer handig geschreven voor te gebruiken.

Fijn

Snel geleverd!

Snel, goed materiaal

Super tevreden over alles.

Goede producten

Goede duidelijke uitleg voor montage van het luikje. Spijtig dat de levertijd niet overeen kwam met de opgegeven levertijd waardoor ons kat ‘s nachts binnen moest blijven. Maar toch goed geleverd. Werkt perfect.

Perfect!

Ruim op tijd informatie over de levering. En ontvangen zoals afgesproken en verwacht. Item voldoet aan de verwachtingen. Prijzen zijn keurig en aflevering gratis boven het minimale bestel bedrag. Zeer tevreden en koop hier zo weer.

Prima.

Duidelijke website, makkelijke bestelproces en hele snelle levering.

Pakket nog niet ontvangen.

Ik heb uw pakket nog steeds niet ontvangen.

59 Bierens de Haanweg

Rotterdam 3076DA