Overzichtelijk site, nette service

Product duidelijk omschreven, helaas was de bestelde adapter niet het juiste wat bij het hondeluik paste. De maten kwamen niet overeen met het hondenluik.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, goed dat Staywell vervangbare onderdelen levert

Prima. Helaas product aankomende maandag retour doen. Ik moet op het werk even printen voor retour label. Product is helaas te groot . Dus een kleinere bestellen

Goede ervaring

De bestelling is vlot verlopen.

Precies wat ik zocht.

Oude kattenlijk was kapot. Nieuwe nodig. Verschillende mogelijkheden. Heldere toelichting en foto's. Keuze gemaakt. Enkele dagen later ontvangen. Prima. Prijs/kwaliteit in balans.

Snel en goed

Snelle levering.

Snel opgestuurd. Installatie niet super eenvoudig voor de minder handige klusser

Wij hadden specifieke wensen en werden er goed doorheen geholpen

Goede info op website en vlotte levering

Goede info op website en vlotte levering

Kwalitatieve producten voor een redelijke prijs.

Wij gebruiken al jaren de kattenluiken van Staywell en zijn daar zeer tevreden over. En als er dan, door slijtage, een onderdeel vervangen moet worden is dat ook beschikbaar. Waardoor we niet het hele luik hoeven te vervangen. Dit is zelfs een enkele keer als service aangeboden. Kortom voor onze nieuwe achterdeur hebben we opnieuw gekozen voor een kattenluik van Staywell.

Zoals het hoord.

Netjes op tijd geleverd.

Correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Het juiste kattenluikje snel geleverd

Ons kattenluikje was na 8 jaar intensief gebruik kapot gegaan. Helaas was er voor dat model geen reservedeurtje meer te krijge;, maar een nieuw model paste probleemloos ( even de schroefgaten bijhoren). De verzending was zeer snel en de prijs redelijk.

Snelle levering, goede communicatie en inlichtingen bij telefonisch contact.

Mooi product.

Goede artikel en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Zeer snel geleverd.

Wat lastig te plaatsen

Ik vond het moeilijk te plaatsen ,maar chipnummers erin zetten was eenvoudig Ik heb er 1 die op stroom werkt,dus geen gedoe met batterijen ,hoogstens voor nood

Handig

Netjes op tijd bezorgd en voldoet prima waarvoor het bedoeld is

Snel en correct geleverd.

Correcte prijs en snel geleverd volgens afspraken.

Vlot en goed geholpen!

Medewerker hielp vlot en vakkundig, de sleutel werd me opgestuurd en daarmee het probleem opgelost. Echt goed!

snel en goed

Duidelijk

Tevreden

Tevreden

Wilde het raampje in het deurtje zetten,maar schroef was retour gestuurd en heel nieuw luikje moeten kopen.

Mooi, functioneel en kwalitatief

Aanrader